2777
2789

بچه ها من واقعا دیگه به ته خط رسیدم.مامانم زندگیم رو مختل کرده.همیشه درحال ایرادگرفتن ازبقیست.خیلی خیلی رو منم اثرگذاشته.گاهی حس میکنم دارم شبیهش میشم و ازاین موضوع خیلی میترسم.ازخانواده ما فقط من و مادرم باقی موندیم و پدر و برادرم به رحمت خدا رفتن.مامانم هیچ دوستی نداره.همیشه فکرمیکنه دارن ازش سو استفاده میکنن.توی روابطش صفرو صده.یعنی یا صدش رو برای همه میذاره یا قهرمیکنه ومیره.وقتی برای کسی صدش رو میذاره انتظار داره طرف مقابل دقیییقا همون رفتارو باهاش بکنه و اگر نکنه مامانم شاکی میشه و قطع رابطه میکنه.سالهاست باخانواده بابام قهریم.باخانواده خودشم از آذرمه قهرکرده و باعث شد که منوشوهرمم اونجا نریم و خانواده مادرم خیلی ازدستمون ناراحت بشن.یک هفته هست که باخانواده شوهرمنم قهر کرده.دائم درحال گله و گله گذاریه.همیشه ازدست بقیه شاکیه.کافیه یک نفر باب میلش رفتار نکنه دیگه ازجلوچشم مامانم میفته.یک ماه بامنوشوهرم خوبه ۲ماه بده.براش هدیه میخرم به چشمش نمیاد.چیزایی که براش سوغاتی میخرم به چشمش ارزون و زشت میاد.اگرم نخرم که اعدامم میکنه.واقعا زندگیم رو مختل کرده.چندوقت پیش منو شوهرم میخداستیم ازیه سایت برای خودمون زعفران وزرشک سفارش بدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم عصابش ناراحته

عصبانی بشه خون منو میکنه تو شیشه ببین واقعا خون منو تو شیشه ست جدی میگم

فقط کافیه یه چیزی باب میلش نباشه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

نمیدونم بایدچیکارکنم واقعا هیچ راهکاری ندارم

مامان تو بد و بیراهم میگه؟

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

اخه دیگه باعث شده دل و دماغ زندگی کردن ندارم

منم پدرم فوت شده مامانم بهمون میگه این بده اون بده این حسوده اون جادوگرع خونه این نرید خونه اون نریدواسش کادومیخریم میندازه فردا توسطل آشغال نمیخریم میگه بچه هام برام هیچی نگرفتن همه رودشمنه خودش میدونه گاهی دوماه هر روز میره خونه خالم بعدیکدفعه باهاش کات میکنه میگه حسوده

نمیدونم بایدچیکارکنم واقعا هیچ راهکاری ندارم

من مجردم هستم دیگ خودت تصور کن چه جهنمیه

منم پدرم فوت شده مامانم بهمون میگه این بده اون بده این حسوده اون جادوگرع خونه این نرید خونه اون نرید ...

وایییی چقدر شبیه مادرمنه.الان باهیجکس دوست نیست.دیروزرفتم خونشون همش گریه میکرد.صبا تاصبح نمیخوابه ازبس فکرو خیال میکنه.میگم بیا بریم تفریح میگه نمیام حوصله ندارم

میگم بیا بریم مسافرت میگه نمیام حوصله ندارم.بعدش که شوهرم نباشه میگه من چطور باشوهر خسیس و گدای تو میرم مسافرت.درحالیکه ایناهمش ساخته ذهنشه و شوهرم خسیس نیست.بخدا دیگه خستم