بچه ها من خیلی عصبیم یه پسر دو ساله دارم،وقتی اذیت میکنه خیلی سرش داد میزنم لطفا نگید کارم بده و اینا خودمم بعدش پشیمون میشم ولی اون لحظه دست خودم نیست موقع عصبانیت آنقدر قاطی میکنم که حتی میتونم کتکش هم بزنم الان بچمم عصبی شده داد میزنه،جیغ میکشه، تو رو خدا بگید چیکار کنم تو رابطم با همسرم مشکل دارم همین بدتر اذیتم میکنه،نه از نظر عاطفی،نه جنس ی رابطه خوبی نداریم،شاید تو یکسال سه چهار بار رابطه داشته باشیم،دائم سر کاره اون دو ساعتی هم که خونس فقط با بچه سرگرمه، نه بیرون میریم،نه کاری بهم داریم،هزار بارم باهاش حرف زدم بی نتیجس،این وسط بچمم داره لطمه میبینه.
یه مدت سعی کن شاد باشی (اداشو در بیار). به خودت برس آرایش کن لباسای خوب بپوش موهاتو رنگ کن. اهنگای شاد بزار. به شوهرت بی توجهی کن (بی احترامی نه مثلا جوری نشون بده که انگار برات مهم نیست، ازش نپرس کجا میری کجا بودی کی میای زنگ نزن بهش) خودتو مشغول نشون بده، مثلا بهش بگو باید عصرا روزی دو ساعت بچه رو نگه داری من برم باشگاه یا پیاده روی. مثلا بگو جمعه ها عصر با دوستام قرار دارم باید بچه رو نگه داری. ببینه دیگه گدایی توجه و محبت نمیکنی خودش درست میشه.
باز خوبه شوهر تو با بچه سرگرم می شه ،شوهر من همش تو گوشیه واصلا برای بچم وقت نمی زاره و وقتی آقا خونس نباید زیاد سرو صدا کنیم که آقا آرامشش بهم نخوره ،منم خیلی سر دخترم داد می زدم بعضی وقتا هم کتک و باعثش شوهرم بود که همیشه تو مخه و اذیتم می کنه ،رفتم پیش دکتر آرامبخش داده بهم و دارو برای افسردگی