2777
2789

حتما دلیلی داره خب 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواجمون سنتی بود و قبلش علاقه ای بینمون نبود الانم بچه دارم ولی دیگه نمیتونم ،،،راه طلاقم ندارم اص ...

پس چجوری خودش تامین میکنه حتی اگر علاقه نباشه بالاخره نیازه هست نه

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

کاش باهم صحبت کنید راجبش 

نشد برید دکتر 

و اگه علاقه آنچنان نبود مشاور و آخرین گزینه جدایی هست 

می‌دونم بچه دارید و سخته اما بچه به عشق بین پدر و مادرش نیاز داره تا یه خونه بی روح

ابراز علاقه اینا چطوره بین تون؟

کاش باهم صحبت کنید راجبش  نشد برید دکتر  و اگه علاقه آنچنان نبود مشاور و آخرین گزینه جدا ...

بریدم بقران عصابم داغونه کفر میگم بچمو میزنم همش میگم خدایا اخه چرا این نیازو در من گذاشتی چقدر خودارضایی پوست صورتم داغونه چقدر نگاه فیلم مستهجن کنم چشام ضعیف شده 

بریدم بقران عصابم داغونه کفر میگم بچمو میزنم همش میگم خدایا اخه چرا این نیازو در من گذاشتی چقدر خودا ...

خدا خودش صبر بده بهتون 

اینو بدونید اون بچه عشق نیاز داره بیشتر از غذا همین 

خدا خودش صبر بده بهتون  اینو بدونید اون بچه عشق نیاز داره بیشتر از غذا همین

بچمو عصبی کردم با سن سه سال ،،،،،،کااالش راه طلاق داشتم،،،کاش پول داشتم با بچم فرار میکردم چشمم به این عوضی نمیفتاد کاش میشد سم داخل غذاش بریزم،،،کاش خبر مرگشو بهم میدادن،،،،،بخدا بریدم بخاطر عصاب داغونم افسرده شدم