2777
2789
عنوان

ای وایی...

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 49 پست
طرفدار چیشونى؟

بازیگران شون 

فقط همین 

خودم هم نماز می خونم و هم روزه می گیرم

کل روز خسته میشم.. بعد کارام 2 ساعت کره ای می بنم.. خیلی حال خوب کن.. به عنوان یه چیز مادی.. تفریح خوبیه.. 

انصافا سانسور شده می بینم! 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عوضی هستی..  برو گمشو از تاپیک بیرون بی حیا.  ازدواج قبوله  حتی دوست مرد و زن ...

داش چرا کسشر میگی 

کاش یکم درک داشتی یا حداقل طرز فکرت انقدر سطحش پایین نبود 

من دارم راجب یچیز دیگه حرف میزنم بعد اومده میگه ازدواج قبوله 

وقتی تاپیک میزنی باید جنبشو داشته باشی خوبه خونت نیست انقد حی مالکیت برا داشته😂

🤍✨
بازیگران شون  فقط همین  خودم هم نماز می خونم و هم روزه می گیرم کل روز خسته میشم.. بعد ک ...

خب این ی چی شخصیه من خدایی برام سوال شد وگرنه قصد اینکه اعتراض کنم ب چیزی که علاقه داری رو ندارم/ نماز روزتم قبول حالا حاضری بازیگرای کره شمالی رو هم دوست داشته باشی بااینکه کلا یکی هستن بعدا دوتا کشور شدن؟ انصافا بگو🫠 

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
خب این ی چی شخصیه من خدایی برام سوال شد وگرنه قصد اینکه اعتراض کنم ب چیزی که علاقه داری رو ندارم/ نم ...

اره.. چه فرقی داره بنده خداها چقدرم سختی می کشن.. 

البته اونا بازیگر به ان صورت فکر نکنم داشته باشن

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
حقم داری جای تو، تو تاپیکای نینی سایت نیست عزیزم

ببین یه الاغ طرفدار بی ال زر زد.. 

خفه شو.. گمشو.. 

( دوستان من را ببخشید کلا از این جور ادما تنفر دارم، /

شما با حیایی چی بهت رسیده؟

بیا برین.. به با حیایی.. 

اصلا دنیا جای عوضی هایی مثل تو نیست که گمشو بابا.. ریدی به تاپیک رفت.. 

سرنوشت _ تاریکی قفل کن تاپیکو تا زر هاشو نشنویم

داش چرا کسشر میگی  کاش یکم درک داشتی یا حداقل طرز فکرت انقدر سطحش پایین نبود  من دارم را ...

چیز دیگتو با دست خودت نوشتی که کلا ی چی چرته چرا میخوای قشنگ جلوش بدی😕

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
بیا برین.. به با حیایی..  اصلا دنیا جای عوضی هایی مثل تو نیست که گمشو بابا.. ریدی به تاپیک رفت ...

دارم میرینم بهت خب چون تو با حیایی😂

وای فکر کن اگه دنیا فقط جای با حیا هایی مثل تو بود چی میشد

🤍✨