2777
2789
عنوان

ای وایی...

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انصافا پول حال کیو خوب نمیکنه؟

من... 

پدربزرگم میلیاردر بود.. 

4 تا عمه داشتم و دوتا عمو 

خداشاهده اینا هر سال فقط عید نوروز خونه جمع میشدن. 

بعدش همه‌شون که اون یه شبو با هم هر خانواده تو یه اتاق می خوابیدن.. درو قفل می کردن کسی کسی را نکشه برای ارث... 

خلاصه بگم عمه کوچیکم به خاطر دود مسموم بخاری اتاقش که معلوم نبود کاریه فوت شد... قد بلند و سبزه بود.. حیف.. 

خلاصه پولدار ارزوش چیز دیگریه

بابامم بعد اون قضیه دو سوم مالشو به موسسات اهدا کرد.. الان نه خیلی پولداریم نه خیلی فقیر

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

خواب که متاسفانه حدود یه ماهیه ندارم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تو گوگل سرچ کن😂

خیلی عوضی هستی.. 

برو گمشو از تاپیک بیرون بی حیا. 

ازدواج قبوله 

حتی دوست مرد و زن هم تا یه جا قبوله 

اما جای نجس طرفدار بی ال تو تاپیکم نیست... 

گمشو.. 

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

من...  پدربزرگم میلیاردر بود..  4 تا عمه داشتم و دوتا عمو  خداشاهده اینا هر سال ...

خب ببین پول درست حسابی نه اینطوری 

من همیشه میگم پول حلالشو میخوام که خدا بخودم بده

شمام اگه مشکل مالی داشتی قطعا دوست داشتی پولدار شب

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

خب ببین پول درست حسابی نه اینطوری  من همیشه میگم پول حلالشو میخوام که خدا بخودم بده شمام اگه ...

اره.. حق میگی.. ای بابا.. َ😅😔😬

تو گوگل سرچ کن😂

راست میگه بدبخت 

خودم طرفداران کره ام 

ولی تنها چیزیه کهازشون دوست ندارم 

با اینکه همجنس بازی تو کره ممنوعه ولی 

بعضی ایدل ها هستن... 

به نظرم جای نجاست تو تاپیک های نی نی سایت نیست!! 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
پول پول زیاد🤪😍

منم 😜🤑😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇