سرنوشت_تاریکی مدیر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 527 عنوان ای وایی... | مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 49 پست چی حالتونو خوب میکنه؟ بعد نماز و خداوند که عشقن! منظورم مادی هستش. خددم : سریال مخصوصا kdrama یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶 1403/03/21 | 03:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیون_چان_این عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 3789 دارم میرینم بهت خب چون تو با حیایی😂 وای فکر کن اگه دنیا فقط جای با حیا هایی مثل تو بود چی میشد ادم فحش بده.. ولی مثل تو وقیح نباشه.. برو ببین ته طرفداریت چی میشه... در ضمن انقدر نسوز.. راست میگم دیگه زر مفت نزن 😂😂😂🤣🤣 .. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن!
احـanـســـehـان عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 3792 شما دوس نداری میتونی نظر ندی خب صاحب تاپیکم دوس نداش چرا تو داری نظر میدی😕 دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
park_pishi عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3468 ادم فحش بده.. ولی مثل تو وقیح نباشه.. برو ببین ته طرفداریت چی میشه... در ضمن انقدر نسوز.. راس ... وای راست میگی من فوش دادم که مثل تو وقیح نباشم طرفداریم به زندگیت اسیبی میزنه؟فشار نخور الان خوب نیست برات از اونجایی ک از 🤣🤣🤣 استفاده کردی حرفام ته فشارو بهت وارد کرده❤️ 🤍✨
park_pishi عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3468 خب صاحب تاپیکم دوس نداش چرا تو داری نظر میدی😕 صاحب تاپیکم میتونست نظر نده 🤍✨
سرنوشت_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 527 وای راست میگی من فوش دادم که مثل تو وقیح نباشم طرفداریم به زندگیت اسیبی میزنه؟فشار نخور الان ... به خدا گاو و سگ به تو شرف داره 😂😂ثانیا فکر کنم مشکل از خانواده اته..! 🤣🤣مطمئنی خانواده داری؟ تف تو روت بی غیرت بی شرف یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶