2777
2789

ن .تو پتو عادت میکنه ...

ننو خوبه براش بگیر

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم پسرم کولیک با نفخ شکم داشتن گهواره داره ولی خب نمی‌کرد تاب میدادم بلکه زیاد تر هم می‌شد

رفتیم سیسمونی فروشا گفتیم گهواره داره ولی خب نمیشه

بعد یه خانم فروشنده خدا خیرش بده فقط فقط یه تشک داد برای داخل گهواره هست انقققققدر خبه نگو

کلا  تشک مخصوص کولیک گیر و نفخ گیره یعنی پدرم دراومده بود شب و روز نداشتم بخدا همش تشنه و گرسنه آواره بودم 

گذاشتیم داخل گهواره روش هم لحاف تشک خودشو انداختم همین که دردش شروع میشه قشنگ تاب میدم خب میشه بعدم دیکه می‌خوابه برو حتما بخر

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

میترسن گهواره بگیرم نمونه تاب گرفتم اصلا نموند

شما گهواره دارین اگه دارین فقط یدونه تشک کولیک گیر میخواد

ما هم وای وای با پتو یعنی یه حالی داشتیم نگو دستمون کمر پا خشک میشدن از اینورم بچه هام شیر به شیرن

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

میترسن گهواره بگیرم نمونه تاب گرفتم اصلا نموند

پتو هم خسته کنندست، فکر کن خسته و کوفته تازه میخوای استراحت کنی باید بچه هم تاب بدی، باز ننو و گهواره رو نشسته هم میتونی تاب بدی، بچه عادت میکنه ، یه پارچه نرم کوچیک بگیر باهاش زانو و ساق پاشو یک دور ببند، دستاشم یا بزار تو شلوارش یا با یه پارچه کوچیک اونم ببند راحت هر جا بزاری میخوابع، اینکه میگی بند نمیشه بخاطر اینه دست و پاهاشو تکون میده میترسه نمیتونه بخوابه ،اینطوری راحت میخوابه، برای امتحان یک بار اینطوری کن بزار روی پات تابش بده ببین میخوابه یا نه، اگر خوابید گهواره بگیر ،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃