2777
2789
عنوان

تصمیمو گرفتم می‌خوام به دامادمون جواب رد بدم بیاین بگین چجور بهش بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 49721 بازدید | 178 پست
نمیخوام قضاوت نابجا کنم ولی به نظرم ی چیزهایی این وسط گم هست و اینجا گفته نشده  بار اول تو تاپ ...

بله عزیزم مادرم کاملااا راضی بوده ولی خواهران زیر گوشش خوندن که من رابطه دارم با دامادمون

کلا دیدگاهش عوض شده نسبت به من 

پدرم که اینقدر منو دوست داشت تو چشمام نگاه نمیکنه 

برادرام باهام حرف نمی‌زنن

منم امروز به مامانم گفتم جوابم منفبه 

اونم گفت اگر جوابت منفیه پس خودت بهش بگو

شب که میخواست بیاد بچه رو ببره می‌خوام بهش بگم

باهم مهربون باشیم💚🌱......روزی من مردم که تو رفتی خواهرم..

انشالله هر چی خیرو صلاحه پیش بره

حکایت شمارو ماهم داشتیم

چندین سال قبل بعد فوت مادرم ما بچها ک تقریبا همه چی حالیمون بود به پدرمون گفتیم با خاله مجرد ازدواج کنه پدرم ب خاستمون عمل کرد و پاپیش گذاشت ولی خالم قبول نکرد میگفت دلشو ندارم.

پدرم بعدها با برادر زاده زنعموم ازدواج کرد و خداروهزاران بار شکز این خانم هم از مهربانی بی نظیره

عزیزم شما خیلی جوون و کم سن هسی تصمیم عاقلانه بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم مادرم کاملااا راضی بوده ولی خواهران زیر گوشش خوندن که من رابطه دارم با دامادمون کلا دیدگا ...

هرچه زودتر تمومش کن تو نظر همه ادم بده تویی دومادتونم چ زود خواهرتو فراموش کرده چجور دلش اومد 

دختری از جنس شعر ❤️
هرچه زودتر تمومش کن تو نظر همه ادم بده تویی دومادتونم چ زود خواهرتو فراموش کرده چجور دلش اومد 

خودش راستش اول خیلی انکار میکرد ک نه من زن نمیخوام ‌‌و...ولی وقتی که مادر پاپیش گذاشت انگار بدش نیومد

خودش راستش اول خیلی انکار میکرد ک نه من زن نمیخوام ‌‌و...ولی وقتی که مادر پاپیش گذاشت انگار بدش ...

خب همینه انگار یه هل میخواس ک مادرشم داد الان هم تو نظر خونوادت ی خیانتکاری چون میبینم ساکتی و بدتم نیومده هم اینکه دومادتون از رو نمیره 

دختری از جنس شعر ❤️
خب همینه انگار یه هل میخواس ک مادرشم داد الان هم تو نظر خونوادت ی خیانتکاری چون میبینم ساکتی و بدتم ...

اون چیزی نگفته 

فقط گفت فکر کن دیگه نه تماسی ن پیامی هیچی 

حتی وقتی میاد خونمون سرشو میندازه حتی نگاه نمیکنه منو

امروز به مامانم گفتم می‌خوام جواب رد بدم اونم گفت خودت بهش بگو شب می‌خوام بگم بهش

باشه راست میگی آره من تا هشتاد زنده ام میخام بازنشسته بشم و با شوهرم ایرانو بگردم،میخام دختر خواهرمو ...

افرین بهت این درسته

هر موقع فکرای منفی اومد سراغت سریع خودتو تو روباهای قشنگگگ ببر و ب ابنده شاد فک کن

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
دیگه ادم نمیتونه به خواهرشم اعتماد کنه میترسه بمیره بیاد جاش چقد بعضیا چندشن که میتونن باشوهرخواهرش ...

واقعا حالت خوب نیس،خیلی اوضات بده

خیلییییی

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

احساسم میگه یه چیزی رو درست نگفتی ،چرا باید خانواده ت فکر کنم که تو با دامادتون ارتباط داری؟؟؟در حالیکه خودت میگی راضی نیستی وجوابت منفیه،احتمالا اول قبول کردی بعد پشیمون شدی حال خونواده هم میگن اگه حالا که اول جواب مثبت دادی بعد پشیمون شدی دامادتونم ناراحت میشه خودت بگو

عزیزم بزار یک چیزی بهت بگم .اختلاف سنی به تنهایی عامل بدبخت شدن یا خو شبخت شدن نیست .اولا به دامادمون  به چشم عجیبه نگاه کن بعد بررسیش کن اگر آدم با اخلاق و انسان شریفی است و خواهرت ازش راضی بوده بیشتر راجبش فکر کن .فکر کن یه غریبه ست اومده خواستگاریت  شرایطش بسنج و فراموش شوهر خواهرت بوده .اگر مرد با اخلاقیه قبولش کن اخلاق حرف اول و آخر رو میزنه 

چی بگم؟؟

اختلاف سنی زیاد نیس در حد شوگر دادی که ، پول و علاقه و اخلاق  باشه تمومه ، شما فک نکن خود گذشتگی می‌کنی ببین در حالت عادی اگر خواستگاری ازت میکرد جوابت چی بود یکم باهم برید بیرون علاقه به وجود اومد عقد کن نیومد نه بگو