2777
2789
عنوان

تصمیمو گرفتم می‌خوام به دامادمون جواب رد بدم بیاین بگین چجور بهش بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 49721 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابت یه نه محکم باشه

خانواده ات اینطوری رفتار میکنند 

فکر میکنند باهاش رابطه عاشقانه داشتی فکر کن ازدواج کنی

از کجا میدونی خواهرات فردا پس فردا تو گوش خواهرزاده ات نخونن که تو به مادرش خیانت کردی

یه عمر نیش و کنایه همه رو میشنوی

از زندگیت هیچ لذتی نمیبری میری تو آغوش مردی که بوی خواهرت و میده

تو خونه خواهرت میخوای خانومی کنی؟؟؟خانواده ات به چشم خیانتکار میبیننت

نه میتونی درس بخونی نه فرصت عاشق شدنو داری نه فرصت لباس سفید پوشیدنو

نگران اینده خواهرزاده اتم نباش همون بالایی یه فکری به حال اون بچه میکنه

عشق فقط یک کلام سیدعلی والسلام💚

هرچی بهش فک کنی جذبت میشه! لطفا دست بردار از این افکار پریشون! بجاش ب ازدواج بچه هات و بغل گردت نوا ...

باشه راست میگی آره من تا هشتاد زنده ام میخام بازنشسته بشم و با شوهرم ایرانو بگردم،میخام دختر خواهرمو برا پسرم خواستگاری کنم میخام دخترمو دندونپزشکی کنم

ممنون عزیزم❤️

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
دیگه ادم نمیتونه به خواهرشم اعتماد کنه میترسه بمیره بیاد جاش چقد بعضیا چندشن که میتونن باشوهرخواهرش ...

اینجوری نگو مگه اون دلش خواسته خواهرش بمیره یا خیانت کرده خواهرش نیست و خواهی نخواهی شوهر خواهرش با یکی ازدواج می‌کنه این بنده خدا تو فکر خواهرزاده اشه که زیردست نامادری نره

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
اینجوری نگو مگه اون دلش خواسته خواهرش بمیره یا خیانت کرده خواهرش نیست و خواهی نخواهی شوهر خواهرش با ...

نه اون نخواسته بمیره ولی اینکه بری جای خواهرت خیییییلی بده

نظر منه

باغریبه ازدواج کنه بهتره تا بیاد با خواهرم

کاربری دوممه         
بله  مامانم باهام حرف نمیزنه فکر می‌کنه من با دامادمون حرف میزنم رابطه عاشقانه ایی دارم&nb ...

بنظر من اگر دلت نمیخادش اصلا ازدواج نکن ...شمادرسته بچه خواهرت عزیز هست ولی خودتم انسانی آینده میخای 

انشالله اگر قسمت شما نشد یه نامادری خوب نصیبش میشه ...ولی. این چیزا اجبار برنمیدارع

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

چقدر تو بی‌شرفی که گذاشتی کار به اینجا برسه تو اگر واقعاً خواهرتو دوست داشتی اگر واقعاً دنبال کمبود ...

این چ طرز حرف زدنه

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️