2777
2789
از مسیر لذت میبردم نمیگفتم بزار فلان جا برسم زندگی میکنم نه همون مسیر خودش زندگیه 

من دقیقا توی نقطه ای هستم که هر دقیقه دنبال رسیدن به یک چیزی هستم همش فکر میکنم انگار دیگه بعد ۳۰سال قراره بمیرم که اینجوری خودمو عذاب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدتر از هرچیز میدونید چیه یکی هست کلا مدلش ازدواجی نیست تکلیفش با خودش مشخصه دوست نداره 

ولی یکی که دوست داره ازدواج کنه ولی نمیتونه خیلی سخته 

خودم یکیو دوست داشتم چندین سال از ۱۶.۱۷سالگی عاشقش شدم چند ماه یکبار میدیمش یجوری بود وقتی میدیدمش دلم میریخت لپام سرخ میشد نمیوتونستم از هیجان کنارش بشینم حرف بزنم فقط یواشکی نگاهش میکردم فامیلمون بود خیلی دوسش داشتم هرروز بهش فکر میکردم ولی ترسیدم بهش بگم که دوسش دارم چون فامیل بود از ترس اینکه بره به یکی بگه یه دفعه میخواستم عکس بفرستم براش من مامانم اشتباه گرفت منم چیزی نگفتم اگه بهش گفته بودم خودمم شاید خودش چیزی میگفت حرفی میزد پیش میکشید اخه یه دفعه همون زمانها شنیدم که مامانش خواستگاری کرد گفتن نظر من بپرسن ولی مامان هیچ وقت نگفت بهم بااینکه فهمیده بود دوسش دارم بعد اینهمه سال میگم اگه بهش گفته بودم یا مامانم گفته بود چند سال بود که باهاش ازدواج کرده بودم الانم خودش ازدواج کرده یکساله عقد کرده وقتی فهمیدم نابود شدم شب روزم گریه بود که چرا نگفتم بهش دوسش دارم چند وقت پیش عروسی بود دیدمش فقط سرمو انداختم پایین از کنارش رد شدم دیگه نه دلم براش لرزید نه خوشحال شدم از دیدنش یه شب خوابش دیدم وقتی تازه فهمیده بودم ازدواج کرده تو خواب سرمو مینداختم پایین که نبینمش نکنه دوباره دلم براش بلرزه تو خواب میگفتم اون دیگه زن داره نباید ببینمش.خلاصه که اون اعماق قلبم اون ته ته قلبم غمگینه دوسش ندارم ها ولی میگم کاش میشد کاش مثل این فیلما می‌تونستم ببینم اگر بهش گفته بودم زندگیم چه تغییری میکرد چی میشد .دوستانی که کسی دوست دارید از اعماق قلبتون فکر میکنید که حس گذرا نیست برید بهش بگید شاید پشیمون شدید اینکه چرا هیچوقت بهش نگفتید اون میشه برای یکی دیگه حس تنهایی حس نبودش اونم برای همیشه تو زندگیتون میمونه رو دلت .الان که برای من همه چی تموم شده فقط به خدا میگم اگر یکی آمد تو زندگیم انقدررر خوب باشه که اصلا یادم بره کسی هم قبل اون دوست داشتم اگر کسی تو قلبت باشه بری با یکی دیگه اون زندگی خودت اون مرد بیچاره خراب میکنه

بچها خیلی تحت فشاریم تو رو خدا و قرآن و هر چی میپرستید از ته دل دعا کنید انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم و شر و بدی کردن به حق بزرگی خدا و دستای بریده حضرت عباس الهی که تقاص ظلم و ستم و بدیایی که در حق من و عزیزانم کردن پس بدن و دیگه یه سر سوزن در حقمون ظلم و ستم و بدی نکنن انشالله 🥺🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
دیگه فکر نمیکردم اینقد محدود باشی😟حالا با بابات برو ببینیم چی میشه 🤣

دانشگاه هم که میرفتم بابام میومد دنبالم مامانم میگفت خطرناکه حتی نزاشت همون ۱۹سالگی برم دانشگاه میگفت پسر اونجا خطرداره میخوای برگردی خونه تو جاده 

کرونا که امد دانشگاه مجازی شد چون دیگه نمیخواستم برم سرکلاس رفتم ثبت نام کردم 

برای خواهرم اصلا اینطوری نبود به من مه رسید حساس شد حالاهم میگه میخوام تورو پیش خودم نگهت دارم چرا بزارم بری خواهرت زود ازدواج کرد ۲۳سالکی اون ازدواج کرده منم چیزی نمیگم قبلا هم که خواستگار داشتم خودش رد میکرد اصلا هم بهم نمیگفت رفته انواع اقسام وسیله برقی ها خریده ولی خودش رد میکنه خواستگاررو چند روز پیش یکی پیدا شد گفت نه 

بچها خیلی تحت فشاریم  تو رو خدا و قرآن و هر چی میپرستید از ته دل دعا کنید انشالله اونایی که در ...

من که دیگه ناامیدم هرچی دعا ثنا کردم اصلا انگار نه انگار به خدا گفتم دیگه ایندفعه جواب نگرفتم دیگه بیخیال میشم اصلا دعا نمیکنم اینهمه قران بخون چله بردار نذر کن انگار کسی نمیشنوه😭

من دقیقا توی نقطه ای هستم که هر دقیقه دنبال رسیدن به یک چیزی هستم همش فکر میکنم انگار دیگه بعد ۳۰سال ...

زندگی همش مسیره قرار نیس بعد ۳۰ سال دیگه نخای به چیزی نرسی همش حس ناکافی بودن داری میخای برسی البته یکی میخاد بخودم بگه ولی خب خودمم سعی میکنم از مسیر لذت ببرم نمیشه😂🤣🤣

بدتر از هرچیز میدونید چیه یکی هست کلا مدلش ازدواجی نیست تکلیفش با خودش مشخصه دوست نداره  ولی ی ...

انشالله یکی بیاد تو زندگیت بفهمی اصلا قبلیو دوس نداشتی 

ولی اینکه مادرتون بهت نگفتن شاید دلیلی داره شاید لایقت نبوده شاید خدا یکی بهتر برات کنار گذاشته😉

دانشگاه هم که میرفتم بابام میومد دنبالم مامانم میگفت خطرناکه حتی نزاشت همون ۱۹سالگی برم دانشگاه میگف ...

الله اکبر شرایط من بهتر از شرایط تو نیس والا🥲 نمیدونم تا کی این سخت گیری ها هس.... من یجای دور میرم مثلا ۱ ساعت با خونمون فاصله داره باید هر ۵ کیلومتر به مامانم زنگ بزنم لوکیشن بدم🤣 یا واسه گشتن و تفریح حق تنهایی بیرون رفتنو ندارم فقط خیلی ضرروی هارو میتونم برم ،نمیدونم طرز فکرشون خیلی قدیمیه چیه پیرمون کردن با این طرز فکر

انشالله یکی بیاد تو زندگیت بفهمی اصلا قبلیو دوس نداشتی  ولی اینکه مادرتون بهت نگفتن شاید دلیلی ...

انشالله، دیگه گذشته نمیشه هم به عقب برگشت انشالله همه عاقبت به خیر بشن

قسمت همه ما جونا یه آدم خوب باشه  

الله اکبر شرایط من بهتر از شرایط تو نیس والا🥲 نمیدونم تا کی این سخت گیری ها هس.... من یجای دور میرم ...

واقعا سخته نمیدونم والا چرا اینطوری فکر میکنن مامان من که همش نگرانه نکنه چیزی بشه 😑از بس خودشون اینکار رو میکنن ما هم مثل خودشون میشیم منزوی میشه ادم من دوران دبیرستان بایکی از بهترین دوستان رفتم بیرون شد اولین اخرینش چون بعد اینکه امدم رفتن گوشیمو چک کردن 😑فهمیدن دوست پسر داره دوستم رفتن مدرسه گفتن ابرو دوستم بیچاره رفت اونم قطع ارتباط کرد منم نتوسنتم چیزی بگم هنوز که هنوزه دلم برای دوستم تنگ میشه از خواهر بهم نزدیکتر بود تو انتخاب دوست هم همیشه کم پیش میومد با یکی صمیمی بشم دوست زیادی نداشتم که باهاش برم بیام  با این کارشون هم کلا نه دوستی داشتم نه بیرون میرم 😣حس میکنم تو جوانی پیر شدم وقتی که همه دخترای همسن سالم میرن بیرون با دوستاشون میرن خونه های همدیگه بهشون که میگم میگه خوب برو خودت نزاشتی که من برم بیرون اگر ازدواج کردم بچه دار شدم هیچوقت مثل مامانم نمیشه یه ادم سخت گیر که فقط به من گیر میداد خواهرم کاری نداشت با دوستاش رفت مسافرت میرفت بیرون ولی من همش توخونه میزارم بچم تا حدی ازاد باشه با دوستاش بره بیرون بگرده دلش نگیره 

واقعا سخته نمیدونم والا چرا اینطوری فکر میکنن مامان من که همش نگرانه نکنه چیزی بشه 😑از بس خودشون ای ...

من تک دخترم نمیدونم خواهر داشتم چی میشد 

ولی داداشم آزاده ولی اونم یکم دیر میاد خونه کلی باید جواب پس بده بیچاره 😂🤣

آره دبیرستان بودم زمانیکه خیلی از دوستیا شکل میگیره یبار بچه ها گفتن بریم کافه به مامانم گفتم گف بلایی سرت میاد🤣نمیدونم بخندم یا گریه کنم آخه چه بلایی قراره تو کافه سرم بیاد🥲 همون شد که دیگه آبروم جلو بچه ها رفت و بعد دبیرستان دیگه ندیدمشون 

من تک دخترم نمیدونم خواهر داشتم چی میشد  ولی داداشم آزاده ولی اونم یکم دیر میاد خونه کلی باید ...

ای وای خیلی بده همیشه هم‌تو ذهن ادم میمونه 

من از کلاس که میخواستم برگردم توشهرکی که زندگی میکنیم بود کلاسم بعد یه مجتمع آپارتمانی هست این پشت مجتمع در هست اگر از تو مجتمع بری راه کوتاه میشه من اینطوری میرفتم که زودتر برسم خونه بعد مامانم با ماشین افتاده بوده دنبالم فکر کرده دوست پسر دارم که رفتم داخل محوطه اونجا 🤦🏼حالا ثابت کن میخواستم زودتر برسم.سختگیرا فقط برای ما نمیدونم چرا من خواهرم با دوستاش کافه میرفت همشونم دوست پسر داشتن اصلا مشکل نداشت ولی به من که رسید به قول معروف اسمون تپید