2777
2789
عنوان

جاری

247 بازدید | 24 پست

سلام خانوما به نظرتون چقدر باهاش خوب و صمیمی باشم در چه حد مثلا  در این حد شده که زنگ میزنم از چیزی ناراحته با من درد دل می‌کنه  امروز از خواهر شوهرم و مادرش غیبت کردیم  ک چرا فلان کارو کردم و شوهرای ما رو پر کردن 

حتی بعضی مواقع زنگ میزنه گریه می‌کنه  با من حرف می زنه 

ولی باز دوستام میگن کارت درست نیست با جاری رقیق نشو

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af

دقیقا همین کارهارو نباید با جاری بکنی

بعد میره حرفای خودشم به اونا میزنه و میگه تو گفتی

این وسط بیا ثابت کن که خودش گفته مگه کسی باور میکنه؟؟؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

فقط شنونده باش و باهاش همراهی نکن و چیزی به حرفاش اضافه نکن

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اصلا پیشش حرف نزن فقط سنگ صبورش باش ارومش کن خودتم حرف نزن به خونواده شوهرت حرفای اینم پیش کسی نگو

اینجور همـ تو عزیز میشی هم اون ارومـمیشه  یه دوست خوب هم برات میشه همه جاریا بد نیستن که

برام هیچ حسی شبیه تو نیست

جاری من مهربونی داره سیاست و رندی هم داره من بدم ازین دورویی و فیلم بازی کردن میاد ، یا خوب باش یا بد

اصلا خوشم بهش نمیاد

بادست پس میزنه باپا پیش میکشه، منم عادی رفتار میکنم و خودمو دورمیگیرم

البته اون یکی جاری بزرگم خیلی ماهه

🖤

دقیقا همین کارهارو نباید با جاری بکنی بعد میره حرفای خودشم به اونا میزنه و میگه تو گفتی این وسط بی ...

خب من دیدم زنگ زده گریه می‌کنه و اینا باهاش حرف زدم

بشین سرجات بچه، فردا پس فردا کمی میانتون شکر آب شد تمام حرفاش رو میره به اسم تو میذاره کف دست مادرشوهر، عجب کارخوبی کردین، نشستیم با جاری غیبت مادرشوهر خواهرشوهر کردیم، از جاری فامیل نمیشه، همین در حد سلام احوالپرسی، والسلام

عاقل باش

جاری هزار تایکی رو راست نیست

فقط شنونده باش گهگاهی

ولی کلا خط قرمز باجاری داشته باش صمیمی نباش

محترمانه فقط

فقط اونایی که امضانوشتن درخواست دوستی قبول نمیکنم👊😒خودشیفته جان اینجاکسی برای دوستی باهات پرپر نمیزنه بخدا🙃

دوستات درست میگن . هیچوقت پشت مادر شوهرت و خانواده ی شوهر با جاری حرف نزن . پس فردا می‌ره حرفهات رو میگه . خواهرم با دختر خالم خیلی صمیمی بودن همه رازی رو بهم میگفتن همین که جاری شدن هر دو تا باهم شدن دشمن خونی و هر کدوم یه مدل برای پدر شوهر و مادر شوهر حرف می‌برن از زبون همدیگه

تو اصلا پیشش حرف نزن فقط سنگ صبورش باش ارومش کن خودتم حرف نزن به خونواده شوهرت حرفای اینم پیش کسی نگ ...

خب من گاهی حرف میزدم باهاش بعد دوستام میگن که با جاری رفیق نشو

عاقل باش جاری هزار تایکی رو راست نیست فقط شنونده باش گهگاهی ولی کلا خط قرمز باجاری داشته باش صمیم ...

خب فقط یک امروز بود باهاش حرف زدم  دیگه حرف نمی زنم

دوستات درست میگن . هیچوقت پشت مادر شوهرت و خانواده ی شوهر با جاری حرف نزن . پس فردا می‌ره حرفهات رو ...

آره از همینش میترسم 

خب من دیدم زنگ زده گریه می‌کنه و اینا باهاش حرف زدم

اخه اصلا چه دلیلی داره وقتی گریه میکنه یا از چیزی ناراحته به جاریش زنگ بزنه؟؟

برات قضیه بو دار نبود؟

شایدم هیچی نشه ها ولی ادم باید بدترین حالتشم در نظر بگیره

من نظرم اینه نباید درگیر شد 

اینم مطمئن باش حرفاتونو به برادرشوهرت میگه، حالا مادرشوهر و جاری اینا رو مرحله ی بعدی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch