2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 24 پست
جاری من مهربونی داره سیاست و رندی هم داره من بدم ازین دورویی و فیلم بازی کردن میاد ، یا خوب باش یا ب ...

والا منم  دیدم با برادر شوهرم بحث کرده رفتم آشتی بدم هی میگه اونو فقط مادر و خواهرش پر میکنم منم گفتم اره

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af
اخه اصلا چه دلیلی داره وقتی گریه میکنه یا از چیزی ناراحته به جاریش زنگ بزنه؟؟ برات قضیه بو دار نبود ...

با برادر شوهرم دعواش شده بود زنگ زده بود به من که آروم شه مثلا  سر اینکه چرا مادر شوهرم و خواهر شوهرم تو زندگیش دخالت میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزن دیگه 

ن دیگه اون حرفارو نصفشو شوهرم دید همونجا بود بقیشو‌ک زنگ زد  نشنید تازه بهم گفت ولش کن اینو شوهرم گفت 

وا این چه طرز حرف زدنه شما توی زندگی و شرایط من نیستی زود قضاوت نکن

عزیزم منظورم اونه  گلم تاپیک قبلیانتم خوندم انگار این گریه هاش الکی فردا باز اونجا ولو میشه

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
عزیزم منظورم اونه  گلم تاپیک قبلیانتم خوندم انگار این گریه هاش الکی فردا باز اونجا ولو میشه

باشه عزیزم شرمنده من بد متوجه شدم