2777
2789
عنوان

اردبیلی های عزیز

875 بازدید | 16 پست

دکتر متخصص زنان الهام فیروزی خوبه یا الهام نصیری یا خانم دکتر جعفری زارع من اصلا وضعیت خوبی ندارم اردبیل هم دکتر نمیشناسم لطفا اگه میشناسید بهم معرفی کنید 

و کرایو تراپی انجام بدن درمان عفونت و زخم لطفا اگه می‌شناسین معرفی کنین🙏

من اردبیل نیستم ولی شنیدم رکسانا بهرامی اونجا متخصص زنان هس

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تعریفشو شنیدن یا رفتین پیششون بخدا انقدر دکتر رفتم دیگ ناامیدم

میرم پیشش خیلی معروفه پیجش رو نگاه کن . کارش خوبه و کار بلده

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
مرسی منم مسافرم در ب در دنبال دکترم اینحا وضعیتم بدعه

اینو تعریف شو شنیدم 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

میرم پیشش خیلی معروفه پیجش رو نگاه کن . کارش خوبه و کار بلده

اره پیجشو دارم گلم میدونین کرایو تراپی برای زگیل میکنن یا نه و اوزون تراپی برای عفونت من هم زخم هم دارم وضعیتم خیلی بدعه 

اره پیجشو دارم گلم میدونین کرایو تراپی برای زگیل میکنن یا نه و اوزون تراپی برای عفونت من هم زخم هم د ...

به شماره مطب زنگ بزن بپرس عزیزم راهنماییت میکنن

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
به شماره مطب زنگ بزن بپرس عزیزم راهنماییت میکنن

بخدا زنگ میزنم بد صحبت میکنن اردبیل اصلا مریض هارو تحویل نمیگیرن نمیدونم چرا شما بازم میرین این روزا پیش دکترتون یا نه سوال هایی منو بپرسین چون من الان رفتم پیش فیروزی ولی نمیدونم خوبه یان

بخدا زنگ میزنم بد صحبت میکنن اردبیل اصلا مریض هارو تحویل نمیگیرن نمیدونم چرا شما بازم میرین این روزا ...

واقعن ؟ به جعفری زارع زنگ زدی؟ اون یه منشی داره و دوتا دستیار که خیلی با حوصله جواب بیمار رو میدن کلی راهنماییش میکنن تعجب کردم اینطوری گفتی 

واقعن ؟ به جعفری زارع زنگ زدی؟ اون یه منشی داره و دوتا دستیار که خیلی با حوصله جواب بیمار رو میدن کل ...

نه عزیزم جعفری زارع نههه انقدر مطب این روزا زنگ زدم دیگه بخدا جرات نکردم به مطب ایشون زنگ بزنم گوشیو رو آدم قطع میکنن