2777
2789

نه

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین خوب گفتی

حتی اگه ناراحتم شد بازم نظرتو عوض نکن

کم کم عادت میکنه و وظیفشو میفهمه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

گفتم اتفاقا از خرج خورد و خوراک تا خرج بجه و رفت و امد 

چندسالتونه ...ازدواج همینجوری هول هولکی نمیشه ..کار منبع درامد یه مقداری برا حداقل رهن اجار خ نه ..بادهوا که نمیشه

دارین آشنا میشین دیگه ؟ این سوالها برای اطمینان از میزان دوست داشتن واقعی هست

هر دو طرف حق دارین از هم مطمئن بشین ، که چقدر همو میخواین ، در چه شرایطی همو میخواین ، در طول زندگی اگه شرایط تغییر کنه واکنشتون چیه و ...

آفرین خوب گفتی حتی اگه ناراحتم شد بازم نظرتو عوض نکن کم کم عادت میکنه و وظیفشو میفهمه

جالب اینجاست میگفت من که برات عروسی میگیرم 

ولی فقط میخواستم ازت یه جواب احساسی بشنوم😑 

خب وقتی سوال میپرسی باید امادگی هر نوع جوابی رو داشته باشی دیگ؟؟

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
چندسالتونه ...ازدواج همینجوری هول هولکی نمیشه ..کار منبع درامد یه مقداری برا حداقل رهن اجار خ نه ..ب ...

من ۲۰ اون ۲۵ 

زمین داره مجوز گرفته میخواد بسازه 

نه بابا تا دستمون قشنگ به دهنمون نرسیده نمیایم ازدواج کنیم هنوز خیلی زوده 

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
دارین آشنا میشین دیگه ؟ این سوالها برای اطمینان از میزان دوست داشتن واقعی هست هر دو طرف حق دارین از ...

۲ سال هست باهاش دوستم و هنوز داریم اشنا میشیم 

به نظرم با کار های دیگه بهش فهموندم که چقدر دوستش دارم و پاش موندم حالا یه مورد منطقی جواب دادم نباید ناراحت بشه 

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
جالب اینجاست میگفت من که برات عروسی میگیرم  ولی فقط میخواستم ازت یه جواب احساسی بشنوم😑  ...

بهش بگو منم میتونستم الکی بگم آره و قبول کنم

که از نظر تو جواب احساسی باشه و خوشت بیاد

ولی من میخوام هردوتامون با واقعیت همدیگه آشنا بشیم

افکار واقعی و چیزی که واقعا تو دلمون هست بگیم

منطقی حرف بزنیم و تصمیم بگیریم نه از روی احساسات

منم نگفتم تو اون شرایط نمیخوامت و کلا ولت میکنم

منظورم این بود که صبر میکنم و کنارتم تا شرایط بهتر بشه

فقط به خودم فکر نمیکنم، به فکر توعم هستم

میدونم توعم دوس داری همه کار برای زندگی و رابطمون بکنی

دوس ندارم در آینده شرمندگیتو ببینم یا حسرت داشته باشیم

اینارو بهش بگی جوابه😁

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بهش بگو منم میتونستم الکی بگم آره و قبول کنم که از نظر تو جواب احساسی باشه و خوشت بیاد ولی من میخو ...

دیگه شب بخیر گفت نمیشه ماست مالی کرد😂😂😂

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
دیگه شب بخیر گفت نمیشه ماست مالی کرد😂😂😂

ای بابا😂😂 اگه بازم بحثش پیش اومد بگو

اینجور صحبت کردن رو پسرا خیلی جوابه

من خودمم چندساله تو دوران دوستی و شناختم

باید به طرف بفهمونی به فکر اونم هستی نه فقط خودت

ای بابا😂😂 اگه بازم بحثش پیش اومد بگو اینجور صحبت کردن رو پسرا خیلی جوابه من خودمم چندساله تو دور ...

از اخر کنار نیومد کههه😂😂😂

مجبور شدم سنگر خودمو یکم بیارم پایین

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم