mtlagh مدیر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 672 عنوان خواستگارم.... | مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 64 پست خواستگارم افسر مرزبانی هست الان سازمان برا تحقیق شماره خواسته خواستگارم میگه که تمامی پیام ها و تماس ها رو چک میکنن☹یعنی چی چون من قبلا کار اشتباهی کردم توبه هم کردم میترسم اونا لو برن یعنی می فهمن؟؟ و ما آنان را به رحمت خاص خود درآوردیم چرا که آنان از نیکان عالم بودند(کلام خدا) 1403/03/20 | 21:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mtlagh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 672 برای همه ارگانای وابسته به نظام اینطوریه؟ ارتش و سپاه و ...؟؟؟؟ نمیدونم فکر نکنم سپاه اینطور باشه چون داشتیم ازدواج کردن ولی این کار نکردن و ما آنان را به رحمت خاص خود درآوردیم چرا که آنان از نیکان عالم بودند(کلام خدا)
mtlagh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 672 نترس همچین موقعیتی داشتم نترس چیزی نیمشه عزیزم شما موقعیتش داشتی چطوریه بهم بگو🥺 و ما آنان را به رحمت خاص خود درآوردیم چرا که آنان از نیکان عالم بودند(کلام خدا)
my_iran عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 189 من پلیسم این روند کاره خو ۶ ماه قبل تماس و پیامک چک میکنن حتی برای تحقیقات خودشون میان محلتون
my_iran عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 189 مجبوری ب همچین خاستگاری جواب مثبت بدی اون چه گناهی کرده شغلش اینه برای زن بگیره باید این رچند طی کنه بعضیا واقعا شرف ندارید توی این جامعه که این حرفا دارید میزنید
mtlagh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 672 من پلیسم این روند کاره خو ۶ ماه قبل تماس و پیامک چک میکنن حتی برای تحقیقات خودشون میان محلتون واقعا من میخوام بدونم موضوعات روابط گذشته مثل رل رو هم بررسی میکنن و ایراد میگیرن؟ و ما آنان را به رحمت خاص خود درآوردیم چرا که آنان از نیکان عالم بودند(کلام خدا)
mtlagh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 672 اون چه گناهی کرده شغلش اینه برای زن بگیره باید این رچند طی کنه بعضیا واقعا شرف ندارید توی این جامعه ... میشه لطفا به سوالم پاسخ بدید و ما آنان را به رحمت خاص خود درآوردیم چرا که آنان از نیکان عالم بودند(کلام خدا)
my_iran عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 189 نترس تماس و پیامک چک میشه اونم مربوط به ۶ ماه قبل به علاوه اینکه برا تحقیقاتم خودشون میان بعد به افسر مرزبانی میگن اجازه داری با شما ازدواج کنه یا نه
mtlagh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 672 نترس تماس و پیامک چک میشه اونم مربوط به ۶ ماه قبل به علاوه اینکه برا تحقیقاتم خودشون میان بعد ... خوب اگه کسی رل داشته قبلا چی یعنی اون ها رو اگه دیدن رد میکنن؟؟ و ما آنان را به رحمت خاص خود درآوردیم چرا که آنان از نیکان عالم بودند(کلام خدا)
my_iran عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 189 خوب اگه کسی رل داشته قبلا چی یعنی اون ها رو اگه دیدن رد میکنن؟؟ بستگی داره در چه حدی بوده حاد باشه میگن نمیتونی با تو ازدواج کنه
mtlagh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 672 بستگی داره در چه حدی بوده حاد باشه میگن نمیتونی با تو ازدواج کنه خب چکار به این مسئله دارند!شاید کسی توبه کرده باشه منم خطم دست خواهرم بود نمیدونم تا چه حد پیش رفته😔 و ما آنان را به رحمت خاص خود درآوردیم چرا که آنان از نیکان عالم بودند(کلام خدا)
mtlagh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 672 بستگی داره در چه حدی بوده حاد باشه میگن نمیتونی با تو ازدواج کنه اگر خط رو بسوزونم چی اونم بررسی میکنن؟ و ما آنان را به رحمت خاص خود درآوردیم چرا که آنان از نیکان عالم بودند(کلام خدا)
my_iran عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 189 اگر خط رو بسوزونم چی اونم بررسی میکنن؟ بقیر از این پسره که مربانه با کس دیگه ای هستی؟
mtlagh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 672 بقیر از این پسره که مربانه با کس دیگه ای هستی؟ نه قبلا نزدیک ۶ ماه پیش خواهرم با خطم رل داشت و ما آنان را به رحمت خاص خود درآوردیم چرا که آنان از نیکان عالم بودند(کلام خدا)