2777
2789
عنوان

شوهرم روانیم کرده سر لباس دعوام شد

649 بازدید | 11 پست

من ۱۴ساله ازدواج کردم ۴سال دوست بودیم از اول ازدواجم که خطبه عقدو خوندن عوض شد مدام دعوا کتک میزد فحش میداد

خلاصه که بعد ۱۰سال بریدم رفتم خونه بابام ۵و۶ماه قهر بودم من احمق بهش گفتم من فقط ارامش میخام هیچی نمیخام مهریمو بخشیدم به جاش یه ماشین ۷۰۰تومتی گرفتو من برگشتم 

الان ۳سال از اون روز میگدره ومن عمیقا خوشبخت بودم ولی نمیدونم چند وقته همش بهانه میگیره دوباره فحش میده بابام مریضه میگه زنگ بزنم بابات بیاد لباساتونو ببینه میگه چرا بچه ها لباسای تروتمیز میده بپوشن تو خونه  کهنه بده منم کهنه میدم ولی امروز همه لباساشونو شسته بودم پسرم با یه لباس خوب رفت فوتبال روزگارمون سیاه شد چرا اینو پوشیده واقعا بریدم همش جنگ به این فکرم برم خوابگاه کار پیدا کنم خونه بابام نمیشه برم چون آشتی کردم بابام گفت برنگرد گوش نکردم

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه رو چرا بخشیدی؟ عوض اضافه کردن به فناش دادی

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

من شدید به بچه هام وابستم شوهرم خوبی هایی هم داره اما اخلاق گندی داره که همش در حال بحثه وهیچ وقت به من ابراز محبت نکرده 

مریض روانیه؟ چرا بچه هات باید کثیف و کهنه بپوشن؟ بچه اعتماد به نفسش داغون میشه تو بزذگسالی سرخورده و ...

منم همینو میگم طفلکارو همه لباساشونو ریخت وسط گفت فقط،این دو دستو حق دازید بپوشید دیگه حق ندارید جایی برید😢