2777
2789

چندروز پیش منو نامزدم باهم بحث کردیم ،، من جواب نامزدمو ندادم بعد زنگ زده بود ب خواهرام تند رفتار کرده بود اینم بگم نامزدم وقتی عصبانی میشه همه چی میگه ولی چیزی تو دلش نیس و بعدش پشیمون میشه ،، خواهرامم بد دهنی کردن بهش و حرفش زدن الان با خودمم حرف نمیزنن 

من میگم هرچیزی هم ک بود وظیفه خواهرای من نبوده ب اون حرفی بزنن الان نامزدم بخاطر این کارشون ازم دلخوره منم دیگه دوست ندارم با خواهران حتی حرف هم بزنم بنظرتون‌کار درستی میکنم ؟ آخه این کارشون باعث شد لطمه ب زندگی من زده بشه میشه راهنماییم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نامزدت مقصره بعد تو از خواهرت ناراحتی؟ اصلا دعوای شما چه ربطی به خواهرت داره؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
نامزدت دلخوره؟ بگو حقته چرا به اونا زنگ زدی ؟ هر مشکلی داری تو خودمون حل کنیم با خواهرات هم چرا حرف ...

تند رفتار کرده گفته شماره بابات بده وگرنه فحشی چیزی نداده ،، من کاری با خواهرم ندارم اونا خودشون با من حرف نمی زنن من میگم ب خاطر من هم شده نباید چیزی میگفتن 

نامزدت مقصره بعد تو از خواهرت ناراحتی؟ اصلا دعوای شما چه ربطی به خواهرت داره؟ 

زنگ زده ب خواهرم ب خاطری عصبانی بوده تند حرف زده گفته شماره بابات و بده می‌خواسته با ، بابام در میون بزاره بابام راهنمایش کنه اینا بهش بی احترامی کردن