2777
2789
عنوان

کسی بدبخت تر از منم هس

201 بازدید | 28 پست

دوستان انقد دلم گرفته چون نه کسی ب حرفام گوش میده و ن کسی درکم میکنه میخوام مشکلمو ب شماها بگم راهنمایی و کمک نمیخوام چون خیلی از خودم ناامیدم حس میکنم ی بی عرضم ک باید بسازه با همه چی  فقط نیاز ب همدردی و دلداری دارم

بگو عزیزم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو سن 15 سالگی عقد کردم اون موقع اصلا فکرم و عقلم کار نمیکرد و اینکه خونه بابام خیلی برام بد بود برا فرار ازدواج کردم الان دوساله عروسی کردیم ولی شوهرم خیلی اذیتم میکنه

با اجازه استاتر دوستان ختم دسته جمعی سوره یس هست به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان عج وبرآورده شدن حاجات همه ان شاءالله

چهل نفر، فقط همین امروز ،نفری یه بار 

لطفا هرکس مایله سهیم بشه لایک کنه

تانیمه شب هم فرصت هست بخونیم 

التماس دعا ان شاءالله همه حاجت روا بشیم

ی بچه ی ساله دارم حس میکنم بیش از حد کم اوردم نمیتونم دیگه باهاش زندگی کنم هرروز مث سگ میوفتیم ب جون هم اعصابم دیگه نمیکشه از طرفی مامانم میگه حق طلاق نداری ما خونه خودمون راهت نمیدیم بابام اصلا خبر نداره زندگیم خراب حتی جرعت گفتن اینو ندارم چون میترسم کتکم بزنه

یعنی خیلی بلاتکلیف موندم واقعا نمیدونم ب کی بگم ب کجا پناه ببرم ب چ زبونی بگم خستم منم ادمم 😭دلم میخواد فرار کنم برم ی جایی 

حالم از شوهرم بهم میخوره بخدا نمیخوامش از اولم نمیخواستم خر بودم خواستم از خونه بابا راحت شم از چاله افتادم تو چاه

چرا فرار کردی از خونه پدرت 

فرار نکردم منظورم اینه برا اینکه از اونجا راحت شم ب اولین خواستگار جواب بله دادم البته دودل بودم مادرم مجبورم کرد بعدشم تو نامزدی گفتم نمیخوامش جلو مامانم زار میزدم اما نزاشت گفت مجبوری باید ازدواج کنی