2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 18سالمه از پله ها افتادم دندون بالا جلویی یکیش لبه بغل و زیرش شکسته نمیدونم درست میشه یا نه! 

هزینشو میدونین؟ 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

من 18سالمه از پله ها افتادم دندون بالا جلویی یکیش لبه بغل و زیرش شکسته نمیدونم درست میشه یا نه!  ...

اره کامپوزیت میشه فکر کنم حدود دوتومن 

اگر دفترچه تامین اجتماعی داری بعضی جاها رایگانه یا خیلی تخفیف داره

برو دکتر ایمپلنت کن چیشد که شکست 

ایمپلنت😰یعنی دندونمو باید از ریشه در بیارم 😭نفرت دارم از دندونپزشکی خدایا چ بلایی بود

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
اره کامپوزیت میشه فکر کنم حدود دوتومن  اگر دفترچه تامین اجتماعی داری بعضی جاها رایگانه یا خیلی ...

ممنون 

فقط یک دندون رو کامپوزیت کنی تابلو نیست؟ 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙