2777
2789
نه این رو نگفتم. من جمع نمی بندم. 

پس دلیل موفقیت نسبی معمولی ها در زندگی زناشویی نسبت به خوشگلا چیه

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس دلیل موفقیت نسبی معمولی ها در زندگی زناشویی نسبت به خوشگلا چیه

آخه این چیزی که شما میگین، نمیدونم آمارش از کجاست. ولی هرکس بیشتر تلاش کرده طبیعتا موفق تر بوده. من متاسفانه اطرافم زیاد دیدم که به خاطر چهره شون انتظار داشتن همه چی براشون فراهم باشه و از دیگران طلبکار بودن و طبیعتا زندگی درستی نداشتن. ولی جمع نمی بندم. خوش چهره ی عاقل و با اخلاق و موفق هم زیاد داریم. 

آخه این چیزی که شما میگین، نمیدونم آمارش از کجاست. ولی هرکس بیشتر تلاش کرده طبیعتا موفق تر بوده. من ...

چیزیع که ما تو جامعه می‌بینم درسته خوشگلا هم زیاد موفق داریم اما امارشون به مراتب کمتر از معمولی هاست 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

چیزیع که ما تو جامعه می‌بینم درسته خوشگلا هم زیاد موفق داریم اما امارشون به مراتب کمتر از معمولی هاس ...

آخه ببین ما کل جامعه رو که نمی تونیم رصد کنیم. فقط اطراف خودمون هست که معمولا فرهنگ یکسان دارن. ولی کلا من خودم اگه مرد بودم، ترجیح میدادم با یه خانم با چهره معمولی ولی بااخلاق و پرتلاش زندگی کنم، تا کسی که بسیار زیبا و پرادعاست.

چیزیع که ما تو جامعه می‌بینم درسته خوشگلا هم زیاد موفق داریم اما امارشون به مراتب کمتر از معمولی هاس ...

و اینکه من فکرمیکنم افرادی که از نظر ظاهری زیاد بالا نیستند، تلاش میکنندتا از جهات دیگه رشد کنن و این خیلی زیباست 

آخه ببین ما کل جامعه رو که نمی تونیم رصد کنیم. فقط اطراف خودمون هست که معمولا فرهنگ یکسان دارن. ولی ...

از همین ترجیح شما همه چی معلوم شد

من هم ترجیح میدم یه دختر معمولی نجیب و باخلاق انتخاب کنم 

و اینکه من فکرمیکنم افرادی که از نظر ظاهری زیاد بالا نیستند، تلاش میکنندتا از جهات دیگه رشد کنن و ای ...

بسیار عالی 👌👌👌