2777
2789
عنوان

دعای دسته جمعی.بشدت لازم دارم

104 بازدید | 12 پست

سلام دوستای عزیزم 

هر بار با دعا و صلوات قشنگ شما حاجت روا شدم 

اگه میشه برای زودتر تموم شدن ویارم دعا کنید 

اونقدر بالا میارم که گلوم زخم شده 

سه هفته است بچه هام آواره شدن و گرسنه موندن نمیتونم حتی پاشم از شدت تهوع

تو رو خدا برای تموم شدن تهوع و ویارم برام یدونه صلوات یا سوره حمد بخونید 

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خوب بشی

ممنون عزیزم 

بچه هام گرسنه میمونن 

اونقدر بالا میارم جونی برام نمونده 

تو رو خدا برام سوره حمد بخونید 

خیلی حالم بده خیلیییی

۱۰۰ صلوات میفرستم عزیزم حاجت روا بشی 🌹

لیمو ترش بو کن ،چایی لیمو و زنجبیل هم برای حالت تهوع خوبه البته حتما با دکترت مشورت کن ضرر نداشته باشه برای شرایط شما

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

سه مرتبه خوندم

دعا کن امتحانمو خوب بدم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

۱۰۰ صلوات میفرستم عزیزم حاجت روا بشی 🌹 لیمو ترش بو کن ،چایی لیمو و زنجبیل هم برای حالت تهوع خوبه ا ...

ممنون عزیز دلم ♥️ ان شالله حاجت روا بشی 

شما انجام دادی مفید بود؟ 

چجوری دم میکردی ؟؟

دلم برای بچه هام کبابه 

خودمم از تشنگی گریه میکنم 

هیچی نمیتونم بخورم ستفراغ میکنم 

در حسررررت آبممممممممممممم 

نا ندارم حتی حرف بزنم 

به روی چشمم  منم برای شما میخونم قربونت برم

خدانکنه ممنونم❤️

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ممنون عزیز دلم ♥️ ان شالله حاجت روا بشی  شما انجام دادی مفید بود؟  چجوری دم میکردی ؟؟ د ...

به دکترت بگو برات سرم بنویسه سرخود انجام نده عزیزم من شرایط بدنت نمی‌دونم حتما با دکترت مشورت کن اما لیمو ترش نصف کن بو کن حالت تهوع میگیره

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰