2777
2789

دوستان فقط اومدم بگم خدا به هرکاری قادره. شما اصلا توو فکرتون هم نمیگنجه بزرگی و عظمت خدا . ازش بخواید حتما بهتون میده. امیدتون رو به بنده هاش از بین ببرید. یه کارایی می‌کنه ک متحیر می‌مونید.

از استغفار گفتن غافل نشید. رحمت خدا بی پایانه. اصلا ازش ناامید نشید. معجزه آیت الکرسی رو دست کم نگیرید. من خیلی ختم ها و چله هارو برداشتم تا یه نشونه ببینم. آخرش بعد نماز اعشام از ته دلم 40 بار آیت الکرسی خوندم و به خدا گفتم اگر صلاحه برام اتفاق بیفته. فرداش نشونه های استجابت رو دیدم. برای من همین بس بود که ببینم خدا حواسش بهم هست. استجابت قطعی رو له خودش سپردم که اگر صلاحه اتفاق بیفته.

توو چندتا مورد معجزه توکل به خدا رو دیدم.

لطفا به حرف کسایی که میگن ما خیلی کارا کردیم و حاجت نگرفتیم توجه نکنید. شیطان از زبان بعضی ها حرف میزنه که آدم هارو ناامید کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین عزیزم خوشبخت و عاقبت بخیر باشی

اتفاقا دیروز تو یه تاپیکی از معجزه ۴۰ بار ایت الکرسی داشتم برا بچه ها میگفتم 😍 منم امتحان کردم قبلاً و حاجتمو گرفتم خیلی خوبه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

کاش  شما و دلتون پاکه برای منم دعا میکردین 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

منم بگم؟

دوبار تا حالا نذر ۷۲ شهید کربلا کردم یکبار زیارت عاشورا هدیه کردم و حاجت گرفتم و یکبار نذر کردم ۴۰ بار آیت الکرسی بخونم هدیه کنم 

یک مورد دیگه هم توسل به خانم ام البنین هست ینی هر بار حاجت گرفتم سوره یس و یا صلوات ۱۳۳ مرتبه یا سوره حمد بخونید هدیه کنید به مادر حضرت عباس ببینید چطور گره باز میشه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

فرقی نداره کی آیت الکرسی بخونیم؟ باید ۴۰ تا باشه؟

بعد نماز بخونی خیلی بهتره . آره عزیزم . بعضیا میگن بین کلمات یشفع و عنده حاجتتون رو بخواید خوبه. من اینکارو نکردم . فقط معمولی چهل بار خوندم. خیلی هم وقت نمیبره . ولی واقعا از همه جا بریده بودما

افرین عزیزم خوشبخت و عاقبت بخیر باشی اتفاقا دیروز تو یه تاپیکی از معجزه ۴۰ بار ایت الکرسی داشتم برا ...

ممنونم از دعای خیرت عزیزم 😍😍😁شما هم عاقبت بخی باشید 

من این جور واسم پیش اومده حتی اگه تهش به اون چیزی که میخواستم نرسیدم ولی اون حسی که خدا صداتو شنیده و جواب داده خیلی حس خوب و قشنگیه قلبت اکلیلی میشه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀