2777
2789
عنوان

آش دوغ درست کردین ؟ خوشمزه میشه ؟

140 بازدید | 9 پست

چه شکلیه 

دستورش بگید تا بدرستم 

ببینم چیه 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دل منه آش دوغ

خب دستورش 

توی نت هست ولی می‌خوام یکی که تجربه داره بهم بگه 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
تو گوگل بزن آشپزخونه کوچیک من آش دوغ بهترین دستورو بهت میده تازه از روی فیلمه

آهان 

منم دنبال رسپی عالی میگردم

باشه تشکر خانومی 

حتما از دوغ محلی ترش استفاده کن از لبنیاتی ها بخر 

اصل آش دوغ با نخود هست ولی ما با سیب زمینی درست میکنیم 

اول برنج نیم دونه رو بشور اگر نیم دونه نداری نصف پیمونه برنجتو بشور و نیم ساعت خیس بده و با دوغ بپز وقتی پخت برنج و با گوشکوب یکم له کن همون اول چندتا دونه سیب زمینی کوچولو با اسکاج بشور و با پوست بنداز اگه بزرگ بود از وسط نصف کن و سبزی هم حتما اسفناج بریز و یکم اگه دوست داشتی گشنیز و جعفری ولی اصلش اسفناج هست  بعد پیازداغ درست کن و سیرداغ یکم هم سیر رنده شده بریز تو آش نمک و فلفل هم بزن نعنا داغ هم برای روی آش درست کن در آخر هم یه کوچولو پونه خشک بریز تو آش و سرو کن

حتما هم زیاد هم بزن که ته نگیره حتما با قاشق چوبی هم بزن که دوغ بریده بریده نشه

وایی مرسی عزیزم   

تشکر که رسپی تو دادی