حتما از دوغ محلی ترش استفاده کن از لبنیاتی ها بخر
اصل آش دوغ با نخود هست ولی ما با سیب زمینی درست میکنیم
اول برنج نیم دونه رو بشور اگر نیم دونه نداری نصف پیمونه برنجتو بشور و نیم ساعت خیس بده و با دوغ بپز وقتی پخت برنج و با گوشکوب یکم له کن همون اول چندتا دونه سیب زمینی کوچولو با اسکاج بشور و با پوست بنداز اگه بزرگ بود از وسط نصف کن و سبزی هم حتما اسفناج بریز و یکم اگه دوست داشتی گشنیز و جعفری ولی اصلش اسفناج هست بعد پیازداغ درست کن و سیرداغ یکم هم سیر رنده شده بریز تو آش نمک و فلفل هم بزن نعنا داغ هم برای روی آش درست کن در آخر هم یه کوچولو پونه خشک بریز تو آش و سرو کن