2777
2789
عنوان

نامزدم

310 بازدید | 9 پست

نامزدم اصلا توجه نمیکنه هروقت میگم شارژ یا میگه ندارم یا ۲۰ تومن میفرسته واسم درحالی ک سر کاره همیشه و پولم داره خیلی وقتا با اینکه میدونه من وضع مالیم خوب نیست میگه شارژ ندارم تو زنگ بزن چند باری گفته پول میزنم واست نزد وقتی هم بحثش پیش اوردم توجا نکرد حتی یا دفعه بهش گفتم هزینه این ازمونم اینقد میشه چیکارکنم گفت هرجور دوس داری صلاح با خودته بنظرتون خسیسه؟

ولی وقتی با هم بیرونیم خوراکی میگیره قبل نامزدی باهم بودیم همیشه شارژ میفرستاد اصرار میکرد واسه پول ولی من نمیگیرفتم الان هیچ نمیگه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی چی توجه نمیکنه زن گرفته باید خودش برات پول بفرسته بدون اینکه تو بهش بگی اون مگه نمیدونه توم ی سری چیزا لازم داری باید خرید کنی 

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

ببین اشتباهت این بوده اول می‌داده شما نمی گرفتی

منم فکر کردم واسه اینه چون قبلا تو۵ یا ۶ سال بود اصلا ازش نگرفتم میگم نیاز ندارم وظیفه تو نیست ولی همیشه اصرار میکرد الان ن

منم فکر کردم واسه اینه چون قبلا تو۵ یا ۶ سال بود اصلا ازش نگرفتم میگم نیاز ندارم وظیفه تو نیست ولی ه ...

رویه ت رو عوض کن

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی