2821
2789
عنوان

دارم میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 98 پست
ببین مثلا از کجا میفهمی این بو بوی زنا هست یا این بو بوی دروغه؟ نماز و قرآن اینا میخونی؟

اره ولی فک نمیکنم به خوندنش ربط داشته باشه چون خیلیا میخونن ولی این حالت رو ندارن

ببین عزیزم نمیدونم چطور میشه توضیحش داد اصلا بوییه که روزانه اصلا حسش نمیکنم بعد یهو مثلا یه ادمیو میبینم بوش و حس میکنم همون بوئه یهو یه حسی بهم میگه بوی زنا هست همش از حس درونیه خودمم نمیفهممش چطوریه

شما چی شنیدید دراین باره؟

اونو که میدونم. صدرصد واقعیته و تو جهان خیلی این اتفاقات افتاده و آدمای مختلف گفتن فارغ از دین و کشو ...

چهه قشنگگک

میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه دعا کنه تابستون امسال به حاجتم برسم🥲❤️.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه از ۱۳سالگی بوی زنا میدونستی چیه خیلی دارکه و اینکه عایا بو داره؟؟؟ به خالت گفتی نزد تو دهنت تو ...

دیونه ایی ایا😐

من مگه گفتم فقط بوی زنارو حس میکنم؟

کلا بو های عجیب حس میکنم

دیونه ایی ایا😐من مگه گفتم فقط بوی زنارو حس میکنم؟کلا بو های عجیب حس میکنم

شما دیوونه ای تو همین یه موردو توضیح بدا ۱۳ سالگی چجوری میدونستی که منتو این سن هنوز نمیدونم بعدمن علت بیماریتو بگم

شما دیوونه ای تو همین یه موردو توضیح بدا ۱۳ سالگی چجوری میدونستی که منتو این سن هنوز نمیدونم بعدمن ع ...

متنامو کامل بخون 😐

میگم بوی دروغ بوی نزول بوی خیلی چیزارو حس میکنم هی بیشتر و بیشتر میشن تعداد بوهایی که میشناسمشون از ۱۳ سالگیم شروع شدن بوها رفته رفته اضافه شده بهشون نه اینکه ۱۳ سالگیم میدونستم بوی زنا چیه😐

چه جالب

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

متنامو کامل بخون 😐میگم بوی دروغ بوی نزول بوی خیلی چیزارو حس میکنم هی بیشتر و بیشتر میشن تعداد بوهای ...

بویاییت نیست یه مدل چشم برزخی داشتنه بعد تصادفی بیهوشی چیزی اینجوری نشدی بببن توجیح علمی نداره اینجا دنبالش نگرد با اهل علمش صحبت کن ولی هرجایی صحبتشو نکن این احتمالا یه نشونه س یه پیش زمینه برای چیز مهمتری که بعدا قراره تجربه کنی و شاید رسالت مهمی رو دوشت قراره باشه اتفاقای دوروبرتو با دقت بیشتری نگاه کن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز