2777
2789

من 50 روزه که نامزدمو از دست دادم (پسرعموم بود)و خب از زمانی که نامزدم بیمارستان بود تا همین الان برادر نامزدم(برادر دوقلوشه و همسان هم هستن) همیشه زنگ میزنه یا یه روز در میون حتی روزای کاریش میاد با کمپوت و آبمیوه و...شبی هم که تشنج کردم ساعتای 1 و نیم شب بود فکر کنم مامانم میگفت تا صبح بیمارستان بود و خیلی بهمون کمک کرد و اینا..هر سری بخام برم سر مزار نامزدم هم معمولا اصرار میکنه که برسونمت و اینا..تا اینکه قبل از چهلم زنعموم گفت که رسمه و بهتره بعد از چهلم برکه رو به تیام (اسم اصلیش محمده اما اصرار داره که محمد تیام یا تیام صداش کنن که به اسم داداشش بیاد) عقد کنیم که برکه جون اذیت نشه و اینا و من اون شب واقعا بهم برخورده بود چون هنوز چهلمو نگرفته بودن بفکر ازدواج من و پسرشون بودن ...چند وقت پیش تو اینستا پیام داد که یادته من برای خاستگاری و عقد تو و حسام هم نیومدم چون من دوستت داشتم و ازین چرت و پرتا بعدشم گفت که نمیخام اذیتت کنم چون حال روحیت خوب نیست و اینا اما خواهش میکنم به منم فکر کن و فکر این رو که من روی حساب رسم مزخرف مامانم اینا دوستت دارمو از سرت بریز بیرون و اینا و مطمئنم که دروغ نمیگه...

الانم تازه از بیرون برگشتم ، مامانم میگه بابات زنگ زده میگه تیام اینا فردا میخوان بیان صحبت کنن راجب خواستگاری و اینا...

واقعا موندم که زنعموم واقعا عزاداره؟؟این چه جور رسمیه؟؟

مامانم میگه نمیخان داغ جوونو بیشتر روی دلشون بزارن میخوان اوضاعشونو عوض کنن..

از طرفی بابام و عموم شریکن و اگه کوچکترین اتفاقی بینشون بیوفته عموم بابامو میندازه زندان سر یه مسئله و یه کینه ی مزخرفتر...

تیام پسر بدی نیس و فقط ترس دارم که نکنه عین برادرش از دستش بدم یا مشکل ژنتیکی داشته باشیم چون من و حسام مشکل زنتیکی داشتیم اما به کسی نگفتیم و ترجیح دادیم راجبش حرف نزنیم ...میدونید من دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم ...بنظرتون چیکار کنم؟؟ خواهشا اگر فکر میکنید حرفام رمان و داستانای خیالی ساخته ذهنه از تایپک برید بیرون و قلب من رو به درد نیارین..

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگین میخام فکر کنم 

هنوز توفکر نامزد قبلیم هستم باید به مغزم به روحم استراحت بدم باید باخودم کنار بیام بگین یا صبر کنید که مشخص نیس جواب مثبت بدم یا منفی یا اگه عجله دارین برین جایی دیگه خاستگاری

برای حاجتم ۳صلوات بفرستید

تا 4 ماه و 10 روز که نمیتونی عقد کنی عقد بکنی حرام ابد میشید حواست باشه. 

نکته بعد اینکه اگر مشکل ژن داشتید قطعا با تیام هم خواهی داشت چون همسان بودن. اینو خصوصی به خودش بگو. حتی اگر آزمایشات هم دارید بهش نشون بده خودش بیخیال بشه

نکته بعدی اینکه اگر مساله ژن مهم نیست بعد از 4 ماه بیان خواستگاری و عقد. بگو رسم رو کار ندارم. جوابم مثبته ولی فعلا نمیتونم

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
تو که گفتی عموت خیلی سال پیش فوت کرده چطور الان شده شریک بابات😏

من سه تا عمو داشتم که یکیشون توی جوونی فوت کرد و پسرش به من گفت که حسام ازت خوشش میاد و اینا

یکیشون هم پدر حسام و تیام 

یکیشون هم پدر بنده اوکی؟

من سه تا عمو داشتم که یکیشون توی جوونی فوت کرد و پسرش به من گفت که حسام ازت خوشش میاد و اینا یکیشون ...

خودت توی تاپیک قبلی گفته بودی پدر همین حسام سال بعد تولدت فوت شده.

مهم خودتی و نظر خودت نه هیچکس دیگه . و این که اونم مادره و عزادار داغ فرزند خیلی خیلی سخته هیچکس به ...

و خب بنظرتون انقدر اصرار به ازدواج من و پسرش طبیعیه؟؟

همسرت برای چی از دنیا رفت؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
من سه تا عمو داشتم که یکیشون توی جوونی فوت کرد و پسرش به من گفت که حسام ازت خوشش میاد و اینا یکیشون ...

درست میگه داخل ی تاپیک هات گفتی پدرشون رو تو بچگی از دست دادن 

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂
خودت توی تاپیک قبلی گفته بودی پدر همین حسام سال بعد تولدت فوت شده.

دوباره تایپکو درست بخون لطفا ، تایپک داستان زندگی من به روش متفاوت، پدربزرگم بعد از تولدم فوت کرد عموم هم توی جوونی مرد