2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به علاقه و شهر زندگی داره

خب برای حسابداری همیشه کار هست.ولی حقوق تا درس تموم بشه و قصد آزمون وکالت نداشته باشی یک مدت شانس بیاری دفتر حقوقی یا پیشخوان قضایی کار گیر بیاد

اونم با این وضع مردم و هر روز شکایت و.. اعصابی دیگه نمی مونه

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین

حسابداری 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
حسابداری خب رشته پایینی نیست؟ این همه درس اخر حسابدار شم؟

خب کارخونه، شرکتها، موسسه های مالی اعتباری

حتی بانک استخدام میکنه

ولی حقوق رو تا تهش باید بری

یعنی یک وکیل اونم خانم مگه چقدر ایران طرفدار داره

پرسیدی نظرم حسابداری بود

بازم علاقه و استعداد شرطه

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین

حسابداری میخونم خودم 

بنظرم پول و امکان پیشرفت زیادی توش هست 

ته نداره از دانشجویی میشه پول دراورد 

راجب حقوق اینو میدونم اکثرا فقط لیسانس میگیرن نمیتونن ادامه بدن گویا شرایطش سخته 

❤️❤️❤️

هر رشته ای که انتخاب میکنید براش یه هدف دراز مدت داشته باشید 

حقوق در صورتی میتونید موفق بشین و به جایگاه خوبی برسین که ازمون وکالت یا سردفتری رو شرکت کنید که البته خیلی سخته و نیاز به تلاش و مطالعه زیادی داره.... 

حسابداری هم شغل ایده الی برای یه خانم میتونه باشه ولی به شرط اینکه سواد علمی رو بالا ببرید مثلا  کاراموزی برید، به انواع نرم افزارهای حسابداری مسلط باشید و خودتون رو مرتب برای ازمون استخدامی بانک ها اماده کنید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹