_calsifer_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 67 عنوان اونایی که مصاحبه فرهنگیان رفتن 245 بازدید | 13 پست سلام ممنون میشم اگه تجربه دعوت به مصاحبه رو داشتید تعریف کنین چه نکاتی رو باید رعایت کرد؟منبع خاصی رو برای مصاحبه مطالعه کردین؟اگه برمیگشتین به عقب چه حرفایی رو نمیزدین؟ هر چیز که در جستن آنی،آنی🌱🌧️ 1403/03/20 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ailin_janam عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 4792 احکام و کامل بخون به دعا ها هم مسلط باش مثل زیارت عاشورا و جوشن کبیر و ...آرایش اصلا،حجاب و چادر هم ک صدر صد داشته باش سعی کن ریلکس و متین باشی اصلا بخودت استرس وارد نکن تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
ثررررریآ عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 1868 درصدات چقدره ؟ و مرگ سال هاست ، هرچه در من میگردد ، چیزی برای کُشتن پیدا نمی کند .
_calsifer_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 67 احکام و کامل بخون به دعا ها هم مسلط باش مثل زیارت عاشورا و جوشن کبیر و ... آرایش اصلا،حجاب و ... ممنونم🤍سخته حفظ کردنشون کهیعنی اونجا میگن از حفظ بخونید ؟ یا همین که معنی و کاربردش رو بدونیم کافیه؟ هر چیز که در جستن آنی،آنی🌱🌧️
ailin_janam عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 4792 ممنونم🤍 سخته حفظ کردنشون که یعنی اونجا میگن از حفظ بخونید ؟ یا همین که معنی و کاربردش رو ب ... فداتشم نه کلشرو نباید حفظ باشی اون قسمتی معروفشو مثلاً دعای امن یجیب یا قسمت معروف زیارت عاشورا تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
خانوم_دبیر_آینده عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 5039 فداتشم نه کلشرو نباید حفظ باشی اون قسمتی معروفشو مثلاً دعای امن یجیب یا قسمت معروف زیارت عاشو ... منبع برای احکام و عقدیتی کامللللل کتابی عس لخونبم؟
_calsifer_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 67 فداتشم نه کلشرو نباید حفظ باشی اون قسمتی معروفشو مثلاً دعای امن یجیب یا قسمت معروف زیارت عاشو ... آهاااان مرسیییی هر چیز که در جستن آنی،آنی🌱🌧️
ailin_janam عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 4792 منبع برای احکام و عقدیتی کامللللل کتابی عس لخونبم؟ من پی دی افایی که تو چنلا میزاشتنو میخوندم بیشتر هم از همچنان بود ،کتاب کاملیو نمیدونم واقعا ولی خیلی بخونین و به یه pdf اکتفا نکنین تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
خانوم_دبیر_آینده عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 5039 من پی دی افایی که تو چنلا میزاشتنو میخوندم بیشتر هم از همچنان بود ،کتاب کاملیو نمیدونم واقعا ولی خ ... چنلی میشناسی بگیرم ازش پی دی افو چند روز امادگی میخاد ؟تو پنح روز میشه؟ا
ailin_janam عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 4792 چنلی میشناسی بگیرم ازش پی دی اف و چند روز امادگی میخاد ؟تو پنح روز میشه؟ ا اره میشه https://rubika.ir/joinc/BHBFHBFA0KEERRMYOKKARFINJRXWIPZF این خوبه،خودشونم کتاب کامل دارن میفروشن بنظرم کامل باشه چون پارسال خیلی از دانش آموزان قبول شدن تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
خانوم_دبیر_آینده عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 5039 اره میشه https://rubika.ir/joinc/BHBFHBFA0KEERRMYOKKARFINJRXWIPZF این خوبه،خودشونم کتا ... تلگرام ندازید؟چنل تلگرام
ailin_janam عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 4792 تلگرام ندازید؟چنل تلگرام نه گلم از چنلای روبیک استفاده کردم تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
خانوم_دبیر_آینده عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 5039 نه گلم از چنلای روبیک استفاده کردم تو مصاحبه نگیم تلگرام داریم؟تو چادری ای کلا؟اگ نیستی،چی گفتی؟گفتی داعم میپوسم؟
ailin_janam عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 4792 تو مصاحبه نگیم تلگرام داریم؟ تو چادری ای کلا؟اگ نیستی،چی گفتی؟گفتی داعم میپوسم؟ ممکنه در مورد استفاده از فضای مجازی بپرسم بگو کلا برنامه های ایرانی دارم از اینستا و تل خوشم نمیاد باعث ترویج یسریا رفتار های اشتباهن من چون ازدواج کردم گاهی بخاطر شوهرم میپوشم گاهیم نه ینی نصف نصف آره حتما بگو چادری ای البته از دور و اطرافیانتان میپرسن یا باهاشون هماهنگ کن یا باید از یکی دوماه قبل هرجا میرفتی با چادر میرفتی ک تو ذهن همسایه ها بمونه تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢