2777
2789

دیروز رفتیم شهری ک دوست شوهرم و خانواده ش اونجا زندگی میکنن

ظهرش شوهرم ب دوست ش زنگ زد و گفت میام با خانمم و آخر شب میرسیم شهر شما و شامم تو راه میخوریم

دوستش گفت بیاین خونه ما و... 

شوهرمم گفت دیر وقت میرسیم میریم مسافر خونه و ناها ر شاید اومدیم خونه شما

دوستشم گفت ن نمیشه اگه شب و مسافر خونه میرین ناهارم همونجا باشین منتظرم رسیدین زنگ بزنین و... 

ساعت 12و خورده ای بودیم رسیدیم جلو خونه دوستش و دیدیم برقاشون خاموشه و اصلا هم زنگ نزدن

تا فردا شبش 

زنگ زدن چرا نیومدین و بیدار بود خانمم و مادرم و... و ناهارم ب رای این بتون زنگ نزدیم مردا سرکار بودیم و... 

مام گفتیم کارمون تموم شده و برگشتیم و... 

نظرتون 

من واقعا بم برخورده ولی شوهرم نه ومیگه بیخیال

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما وقتی رفتین در خونه یه پیام بهش میدادین میگفتین ما دم دریم ولی برقاتون خاموشه بیدارین مزاحمتون بشیم؟

اگه جواب میداد که میرفتین اگه نه که هیچی

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
خیلی کارش زشت بوده

بنظر شمام عمدا اینکارو کردن؟ 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
خود من ب عنوان خانم از اومدن رفیق ب خونم بدم میاد و دیر وقت حتی منتظر فامیل نمی‌مونم چ برسه رفیق بنظ ...

ن خانواده ش در جریان بودن