2777
2789
عنوان

ته بیشعوری به این میگن

530 بازدید | 29 پست

زحمت های مراسم خواستگاری ،بله برون و عقد رو دوشمون بود خانواده داماد تعارفی نکرد بخاطر اینکه زحمات با شما بوده تشریف بیارید شام در خدمت باشیم به نظر شما با این کارشون بازم اجازه بدیم مراسم دارن خونه ما بگیرن؟

زمان ثابت کرده همتونو...

خواستگاری و بله برون با دختره دیگه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما دخترعموی عروس بودیم با ما که نیست

چرا اول توضیحات کامل نمی‌دید، شما به خواست خودتون انجام دادید نباید انتظار تشکر و دعوت داشته باشید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ب نظر من بهتره هی باهاش ازدواج نکنی این دسته آدما خیلی کار بلد و خسیسن

من عروس نیستم گلی من یک عدد دخترعموی عروس بدبختم که بخاطر اینکه بچه عموی بزرگم و وضع مالی خوبی داریم گیر افتادم

زمان ثابت کرده همتونو...
یعنی پاگشا نکردن؟

امشب شام عقد کنون میدن فقط محضر مارو دعوت کردن خونه دعوت نکردن با اینکه پدرم عمو بزرگ عروس هست زحمات مراسم گردن ما بود

زمان ثابت کرده همتونو...
اصلااااا... بهیچ عنوان. بگید قرار مهمان بیاد حتی به دروغ اما دیکه اجازه ندید کلا سوء استفاده اس

اینا موقع بله برون گفتیم کار ساختمانی داریم گفتن تا اونموقع تموم میشه یعنی تموم نشدم ما میایم به نظرت نمیگن مهمونتونم قدمش سرچشم 

زمان ثابت کرده همتونو...

عقد و بله برون با طرف خانواده عروس هست اگر هم کسی قرار باشه به شما شام بده خانوده عروس هست نه داماد  

در کل ادب حکم میکرد خانواده عروس به شما شام بده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اینا موقع بله برون گفتیم کار ساختمانی داریم گفتن تا اونموقع تموم میشه یعنی تموم نشدم ما میایم به نظر ...

والا پرو هستن حتما. همون اول نبایدقبول میکردید میرفتن سالن میگرفتن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اگر نیتتون فقط کمک بوده اجازه بدید اما اگر توقع تشکر و قدردانی دارید نه چون اذیت میشید

نه نیت کمک داشتیم نه تشکر انتظار احترام داشتیم که نه عروس که از یه ژنیم نه داماد که غریبس احترام نزاشتن هی میگفتن اقای فلانی شما جای مرحوم پدر عروس خانم با خانواده تشریف بیارید دور هم باشیم 

زمان ثابت کرده همتونو...