2777
2789

انگار من بهش گفتم بخره

روغن گاوه میگن برای زن تازه بچه بدنیا اورده خوبه بخوره

میگه برات روغن گاو گرفتم چقدم گرونه

هنوز نیاورده ها تلفتنی صحبت میکردیم گفت اومدنی برات میارم 

خب اگه گرون بود نمیگرفتی من مگه گفتم بگیر که اینجوری میگی

به شوهرم بگم پولشو بپرسه ببینه چقدر شده بده بهش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بنده خدا همین جوری از دهنش در اومده گفته

حالا اگه دیدی باز هی تکرار کرد به شوهرت بگو  اون بهش بگه چقد شده پولش بدید

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "

خب داره میگه گرونه،چه بهتونم برمیخوره،یه جوری میگی شوهرم انگار از وسط خیایون پیداش‌کردی،پسر همون خانومه دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب داره میگه گرونه،چه بهتونم برمیخوره،یه جوری میگی شوهرم انگار از وسط خیایون پیداش‌کردی،پسر همون خان ...

منت میزاره احساس کردم ،شوهرم وظیفشه خرج منو بده اونم  حساب کنه این منت نزاره 

حالا این بنده به فکرت بوده گرفته. مال بقیه همینم نمگیرن تازه برای رفیقم سزارین شده بود.  مادر شوهره لج  اشکال نداره همین سنگ توالت ها بشین طوری نی

حالا دختر خودش زایمان طبیعی میگفت رو کمر نشین وای ک چقد بخیه ش درد میکنه😂😂

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
منت میزاره احساس کردم ،شوهرم وظیفشه خرج منو بده اونم  حساب کنه این منت نزاره

چه منتی،دوتا آدم بالغ دارین حرف میزنین دیگه،این گرونه،هوا گرمه،بازار شلوغه،اینا همش حرفای روزمرس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔