2777
2789
عنوان

گفت بیا با هم باشیم ولی فقط برای رابطه 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 64 پست
واقعا چجوری نزدی تو دهنش 

زدن کمههه . گلاب روی شما و هر کی این پست رو میخونه . باید ب ری نه تو دهنشششش😡

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه گفته لذتش برا دوتامونه که بله اما ما خانوما هیچوقت به این مسئله از این بعد نگاه نکردیم و نمی‌کنیم همیشه حس قربانی و داریم تو رابطه حتی اگه طرف شوهرت باشه و این بخاطر روحیه لطیف ما خانوماست بهتره بیخیال این رابطه شی چون اونی که روحش آزرده میشه شمایی نه اون آقا ❤️

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔
اگه میخوای فقط برای رفع نیاز ی اقایی که هیچگونه تعهد احساسی بهت نداره حضور داشته باشی تو زندگیش حتما ...

حتی اگه تعهد احساسی هم داشت بهش ایا لزوما اینو برای زندگی مشترک انتخاب میکرد؟

دمت گرم جواب خیلی سنگینو مناسبیه😂 🫡

اگه بگه بهش ...

باور کن ته دلش داره فکر میکنه که باهاش بمونه یا نه😐

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

واقعاً نظر میخوای یا الکی میگی؟

چنین چیزی نیاز به نظر سنجی هم داره؟

ببخشید منو که می‌خوام رک بگم اما برای دستمال یه لاشی شدن نظر میخوای که ازت استفاده کنه و پرتت کنه یه گوشه؟ یعنی ارزش تو در این حده ؟ چرا اینقدر ارزش خودت رو پایین می‌بینی 

اگر نظر منو میخوای باید یه تف میکردی پشت دستت بعد با همون پشت دست میکوبیدی تو صورتش 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

دقیقا حرفای پسرایی و گفته ک هدفشون سک.سه 

وابستش شدی برا همین نمیخوای باور کنی ،بلکش کن ،اذیت میشیا چون فک میکردی دوستت داره ولی چاره ای نداری 

حرفاش رو پسرایی ک میخوان دخترا رو گول بزنن میزنن،اینکه دخترم لذت میبره و ...متاسفانه همین حرفا رو هم ی سری دخترا میزنن

روغن فکریه دیگه 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

اگه میخوای فقط برای رفع نیاز ی اقایی که هیچگونه تعهد احساسی بهت نداره حضور داشته باشی تو زندگیش حتما ...

واقعا میگین؟دلیلتون چیه؟البت قضاوت نمیکنم بستگی به چهارچوب افراد داره

تا خانوما نخوان پسرا هیچ کاری نمیکنن . دخترای الان خودشون چراغ سبز نشون میدن 

الان اینجا خورده میشیم اما حرفتون حق هست 

چه زندگی ها بخاطر یه مشت هرزه از هم پاشیده نشد اخه که چقدر بچه فدای همین زندگی ها شدند

الان اینجا خورده میشیم اما حرفتون حق هست  چه زندگی ها بخاطر یه مشت هرزه از هم پاشیده نشد اخه ک ...

دقیقا . من خودم فروشنده لوازم خونگیم . کارم با خانوماس . چند بار پیش اومده ک خانومای متاهل بهم پیام دادن