2821
2789

من عقد کنم چمدونم رو میبرم همونجا میمونم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅چرا؟  حالا که مجردی. شاید خانوادت نزارن با چمدونت بری

خب با ساک میرم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
زیاد نمی مونم در حد یه ناهار یا شام که خودش دعوت می کنه

جدا 

من هفته ای ی بار. یا وقتایی که شوهرم تعطیله میرم ولی مادر شوهرم اینا انتظار دارن یمیره بمونم اونجا 

من‌دو‌ماه‌نرفتم‌خونه‌مادرشوهر😁😁

عقدی؟ چقدر زیاد.  شوعرت نمیگه بیا؟ 

من مادر شوهرم دیونم میکنه اگه دو ماه نرم انتظار داره یکسره یا من اونجا باشم یا پسرش خونه ما

جدا  من هفته ای ی بار. یا وقتایی که شوهرم تعطیله میرم ولی مادر شوهرم اینا انتظار دارن یمیره بم ...

من شاغلم زیاد وقت نمی کنم دوست ندارم هم زیاد صمیمی بشم همسرم هم یه شهر دیگه کار می کنه بدون اون رفتنی احساس غربت می کنم پیششون

من معمولا دو هفته یک بار میرم یک روز میمونم خونشون شهر دیگه ای هست 

ترجیح میدم رفت و آمد و صمیمیت بیش از حد نداشته باشم چون اینجوری احترام ها خیلی بیشتر حفظ میشه

من شاغلم زیاد وقت نمی کنم دوست ندارم هم زیاد صمیمی بشم همسرم هم یه شهر دیگه کار می کنه بدون اون رفتن ...

منم دپس ندارم زیاد برمو زیاد باهاشون صمیمی شم 

مادر شوهرم میگه تو اشتباه میکنی همه وقتی غقد میکنن یکسرع با شوهراشونن خونه مادرشوهرشونن

2825
2823
2791
2779
2792