بچه ها من همین چنددیقه پیش داشتم کمدمو مرتب میکردم انگار یه نفر تو گوشم فوت کرد صدای هیس مانند شنیدم تنهام هستم توخونه خیلی ترسیدم واسه چی اینجوری شد ب نظرتون؟ قبلام اینجوری شدم استرس شدید میگیرم همون لحظه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زیاد تو بهرش نرو اگه تنهایی موسیقی گوش بده با صدای بلند و کاراتو کن
چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
بخاطر خیلی چیزای..مثلا درکمدو بازگردانی ی مقدار باد تولید میشه...یا مثلاً گوشات هوا داشته باشه ...
اره اینها هم هستن ، ذهن انسان چون جوری هس ک اگر خطری تهدیدت کنه فوری واکنش نشون میده و امادگی لازمو بهت میده .. برای همین ممکنه ادم فکرش بره سمت اجنه و ..اینا
من خب خودم درکنار این خیلی نشونه ها داشتم مشکل جسمی نمیشدگف
درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید !