2777
2789
عنوان

وای فک کنم بدجور خراب کردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 93 پست
خودمم همین فکرو میکنم ک هول کردم اینحوری شدم، ایشالا اینطوره خدا ازت دهنت بشنوه بخدا خیلی میخوامش🥲

اگه خیلی میخوایش توام یجوری بروز بده با کارایی که کردی شاید فک کنه ازش خوشت نمیاد یا تو رابطه با کسه دیگه هستی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خیلی میخوایش توام یجوری بروز بده با کارایی که کردی شاید فک کنه ازش خوشت نمیاد یا تو رابطه با کسه ...

و اینکه من استرس و ترس اینم دارم اگه کاری بکنم اون حسی ب من نداشته باشه بعدش من له میشم

هر كاري ميكني خسيس فقط نزار بدونه دوسش داري پسرا خوششون نمياد بايد با دست پس بزني با پا پيش بكشي

اگه ميخواي براي هميشه از دستش بدي نشون بده كه دوسش داري ولي بي اعتنايي هم نكن اونموقع فكر ميكنه ازش خوشت نمياد

با وقار و خوش رو باش مهربون باش ولي نشون نده علاقه داري

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

من اين پسري كه در موردش تاپيك زدم قبلا ازش خوشم نمي اومد ولي اون خيلي چراغ سبز نشون ميداد تا اينكه نميدونم از كجا مهرش افتاد به دلم سعي كردم محبتم بهش نشون بدم ولي جواب عكس داد و اون ازم فراري شد...

الان ميشينه از خواستگاري هايي كه رفته و برنامه هايي كه براي عشقش داره بهم ميگه منم ميسوزم و ميسازم

اونروز عكس خودمو و دوستم استوري كردم پيام داد از دوستت خوشم اومده منم خودمو زدم اون راه گفتم كاش ميتونستم واسطه بشم ولي دوستم كسي هست تو زندگيش برگشت گفت الكي زر ميزني نميخواي اين وصلت سر بگيره

خوب من چطوری بکشونمنش دایرکت 🥲💔

نميدونم والا يه استوري چيزي بزار كه امكان ريپلاي زدنش زياد باشه

وای خوب بعدش

هيچي اي دي دوستم فرستادم گفتك خودت صحبت كن باهاش اگه خواستي شماره ش هم ميدم بگو مامانت زنگ بزنه بپرسه

دیروز داب گزاشتم ریپلای ک هچ لایکم نکرد ب کل ناامید شدم فک کنم حسی نداره بهم

يكي دو روز بعد بازم امتحان كن

دختر تو دوسش داشتي چرا گذاشتي استوري هاي دوست پسر سابقت ببينه

هيچي اي دي دوستم فرستادم گفتك خودت صحبت كن باهاش اگه خواستي شماره ش هم ميدم بگو مامانت زنگ بزنه بپرس ...

الان اوکی شدن؟ 🙂💔عزیزم صدای شکست قلبتو شنیدم امیدوارم خدا ب قلبت ارامش بده