2777
2789
عنوان

وای فک کنم بدجور خراب کردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 93 پست
يكي دو روز بعد بازم امتحان كن دختر تو دوسش داشتي چرا گذاشتي استوري هاي دوست پسر سابقت ببينه

احمق بودم جالبیش اینه اصلا ب اون دوسپشرم حسی نداشتم نمیدونم چرا حماقت کردم

خب بزار یکم بگذره

تازه همو فالو کردین

و حس دوستی و صمیمت بینتون بوحود نیومده

یه چیز بگم؟ زیاادی میگیرش باشی ...استوری بخاطر ریپلای اون بزاری...هی پیگیرش باشی ناخودآگاه دور میشه ازت

ب جهان درخواستتو بگو و اگر ب صلاحت باشه میاد سمتت

ببین برام پیش اومده میگما رو هوا حرف نمیزنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و اینکه من استرس و ترس اینم دارم اگه کاری بکنم اون حسی ب من نداشته باشه بعدش من له میشم

نگفتم که ابراز علاقه کن منظورم این بود اگه اومد سمتت خرابش نکن خوش برخورد باش بعضی از استوریاشو لایک کن همه رو نبین بعضی وقتا ریپلای کن بذار سر صحبت باز شه ولی زود وا نده 

الان اوکی شدن؟ 🙂💔عزیزم صدای شکست قلبتو شنیدم امیدوارم خدا ب قلبت ارامش بده

نه فكرنكنم زنگ زده باشن بهش

دوستم كسي هست تو زندگيش چند ساله با همن

بديش اينه كه به دوستم گفته بودم از اين پسره خوشم مياد الان بهش پيشنهاد بدن خيلي ضايع ميشم....

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚
نه فكرنكنم زنگ زده باشن بهش دوستم كسي هست تو زندگيش چند ساله با همن بديش اينه كه به دوستم گفته بود ...

😣💔امیدوارم بگذره زنگ نزنه دخدره ام وقتی ردش کنه بیخیال میشه این سری باید خثدت دست ب کار شی دیگه

😣💔امیدوارم بگذره زنگ نزنه دخدره ام وقتی ردش کنه بیخیال میشه این سری باید خثدت دست ب کار شی دیگه

مهم نيست ديگه بالاخره يه دختري ميخاد بياد تو زندگيش مهم اينه من تو برنامه اش نيستم

شما ک باهم صحبت میکنید خوب نمیتونی یه جوری بفهمونی بهش باتو باشه؟ 

نه بهم ميفهمونه كه دوسم نداره كدوم پسري به دختري كه دوسش داره ميگه از دوستت خوشم اومده😂چندباري هم بهش پست فرستادم فقط لايك كرده ادامه نداده

شما ک باهم صحبت میکنید خوب نمیتونی یه جوری بفهمونی بهش باتو باشه؟ 

بعدش هم همش ميگه مامان فلان دخترو برام پسنديده ديشب خواستگاري فلان دختر رفتم