2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری ک تهش پوچ باشه هیچ وقت انجام نمی دم

والا همه دارن میگن پول داره

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان

همست.ر هم مثل نات کوین که بازی بوده وقتی پول میشه که به لیست برسه

بعد اینکه لیست بشه دیگه نمیشه بازی کرد 

و اینکه برای من ی خوبی داشت اینکه اینستاگرام و ترک کردم

قبلا حوصلم سر میرفت میرفتم اینستاگرام ب خودم میومدم میدیدم 2 ساعتع توشم الان 10 دقیقه میرم همست.ر و گوشی و میزارم کنار

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

[QUOTE=342194726]شک نکن ! بعدها بهش میرسن...  اتلاف وقت فقط[/QUOTاحساس میکنم یه آدم تحصیل کرده عاقلید

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان
[QUOTE=342194726]شک نکن ! بعدها بهش میرسن...  اتلاف وقت فقط[/QUOTاحساس میکنم یه آدم تحصیل کرده ...

لطف دارین شما🌸🦋

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

[QUOTE=342194879]شما نداری؟ اگه نداری و میخوای نصب کنی میشه با لینک من بری؟ بهم درخواست بده. من هیچکی رو ندارم بهش ...[/QUOTاگه میخواستم نصب کنم حتما گلم اما احساس میکنم سرکاریه