2777
2789
عنوان

امام زاده‌رفتم‌نیتتون رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 279 پست
متشکر که جواب دادین🌺توکل به خدا🤲این پیام رو پاک کردم، چون یه ذره بد بود🤦‍♀️این سوال آخرمه، به من ...

عزیزم درباره مهاجرت نمیدونم،ولی سمت شغلی اقا از تو بالاتره،حقوثش هم متوسط رو به بالا

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

عزیزم درباره مهاجرت نمیدونم،ولی سمت شغلی اقا از تو بالاتره،حقوثش هم متوسط رو به بالا

ممنونم ازتون🌸

خیلی زیاد بهم لطف کردین،،،به نیت حاجت‌رواییتون حمد میخونم 😇🤲📿

ان‌شاءااا هر آنچه که در دل دارین در دست داشته باشین 🌈💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این سوالم آخرین سوالمه🤦‍♀️دهنم درگیر شد، متاسفم🤦‍♀️🌹🌹🌹🌹ممکنه آقایی که باهام مصاحبه کردن، باشن؟

نه احتنالش نییت که اون باشه

عزیژم شرمنده اینجا پیام میدم

شنیدم حس ششمتون خوبه...ممنون میشم جوابمو بدین 

ازدواج مجدد دارم؟زمانش؟شغلش؟ویژگی هاش؟این دفعه خوشبخت میشم؟ممنون میشم هرچی دیگه هم حس میکنی بگی

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی؟

عزیژم شرمنده اینجا پیام میدم

شنیدم حس ششمتون خوبه...ممنون میشم جوابمو بدین 

ازدواج مجدد دارم؟زمانش؟شغلش؟ویژگی هاش؟این دفعه خوشبخت میشم؟ممنون میشم هرچی دیگه هم حس میکنی بگی

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی؟

تاپیکای من همش دارن میترکن ⁦🤦🏻‍♀️⁩😂😂

ببین مهران پسر ساختمون بغلیمونه ،تا حالا صحبت نداشتیم اما چند بار دیدار داشتیم ،می خوان مخشو بزنم خودش پیشنهاد بده ..

اما نمی‌دونم از چه رفتار و حرکاتی خوشش میاد، تو چی حس می‌کنی قشنگم راجبش

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

تاپیکای من همش دارن میترکن ⁦🤦🏻‍♀️⁩😂😂ببین مهران پسر ساختمون بغلیمونه ،تا حالا صحبت نداشتیم اما چن ...

ببین بهترین راه آش نذری هست😂😂

اول باید مطمئن بشی با دختری رابطه نداره بعدعملیات رو شروع کنی

تاپیکای من همش دارن میترکن ⁦🤦🏻‍♀️⁩😂😂ببین مهران پسر ساختمون بغلیمونه ،تا حالا صحبت نداشتیم اما چن ...

باید ازش کار بکشی،یعنی چی؟؟؟😂😂

یعنی مثلا باتوجه به شرایطی که داری ازش سوالات فنی بپرس.

حس میکنم همسن وسال تو هست تقریبا.

یه تکنیک دیدم توی اینستا گرام ،میخوای برات بفرستم؟؟؟