یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر سیاه🖤 بۣۗـۙآ آدبۣۗ قۣۗـۙرنۣۗـۙیهۣۗہ مۣۗـۙشۣۗـۙکیئ🖤شناختیم اونایی رو که باید میشناختیم🖤فاقِدِ هَرگونِه اِحساس🖤️آدما میشَن همونی که فکرِشو نمیکردی🖤نمیکِشَم مِنَتِ بودَن کَسیو🖤شد شد نشد میریم زیر خاک، بیخیال آرزوها!️🖤مَن بیخیالِ خیلی چیزاشُدَم مِثلِ اِحساساتَم🖤نبودن بضیا چقد خوبه کاش بیشتر نباشن🖤ولی هیچوقت هیچکس نفهمید🖤 حال من خوب نبود🖤انتخاب من تنهایی نیست ولی خب ادما خیلی مزخرفن🖤یادم دادی نکنم به امثالت اعتماد🖤از هر آجری نمیشه دیوار ساخت ،اینو وقتی تکیه بدی میفهمی🖤از خودم معذرت میخوام بابت ارزش دادن به کسایی که هیچی نبود🖤کآرما میگه: هرچه با هرکه کنی بر تو همان میگذرد🖤دل نهادم به صبوری، که جز این چاره ندارم🖤مُشتاقِ شَبی کِه نَداشتِه بآشَد فَردآیی🖤تقصیر خودمه؛ خیلی جدی گرفتم حرفارو، قولهارو، آدمارو، حتی دنیارو🖤میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم🖤️اَز یِه جایی بِه بَعد خُودِتی و خُودِت🖤روز هآی جآلبی نیست امآ صبر میکنم؛🖤️و چه شوق هایی کهدر من خاموش شد🖤هِزاران چِشم بِه دُنبآل یِک خَطای مَن🖤گاهی اوقات از همه چی خسته ای حتی خودت🖤بزرگ شدن رویای خوبی نبود🖤کاش روزی بِرِسه که مَرگَمو با چِشای خودت بِبینی🖤بعضی وقتا منتظر کسی میمونی که بدون تو داره بهترین روزای زندگیشو میگذرونه🖤میلرزه دستام از فشار عصبی🖤اینقَد بَدی دیدَم کِ مِهرَبونی زیآدی عَصَبیم میکُنِه🖤دلم تنگه واسه روزایی که نمیدونستم هرچی سنگه مال پای لنگه🖤توقع و لیاقتت باهم جور در نمیان🖤یه چیزی هست به اسم اعصاب، که من کلا از دست دادمش🖤وِݪي عزݛائيݪ وِاسَهَ مَن يهَ فِݛشَتهَ اي نجِاتهَ𓄼🖤یکم دقت کنی ، حقیقتو وسط شوخیا میفهمی🖤باختن مهم نیست،وقتی هدفت بردن باشه🖤روزگارمان وصل به خدا باشد و بس🖤سخته گذشتن از کسی که آخرین ذوقت بود🖤یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بیمعنیه🖤کاش همه چی تموم شه🖤بس میشه همه چی🖤
من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.