2777
2789

من برای مدرسه همیشه میوه های ساده می گذارم که بچه های دیگه هوس نکنند. مثلا سیب، نارنگي  یا پرتقال پوست کنده داخل جعبه غذا یا هویج

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش ساندویچ بذار تو نون باگت و کوچولو کوچلو برش بزن 

من همیشه ساندویچ ناگت یا سینه مرغ می‌بردم 

میوه هم موز فقط 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

@آرزو1388‍ سلام ابجی کاربریت تعلیق نشده؟

پسر سیاه🖤 بۣۗـۙآ آدبۣۗ قۣۗـۙرنۣۗـۙیهۣۗہ مۣۗـۙشۣۗـۙکیئ🖤‌شناختیم اونایی رو که باید میشناختیم🖤فاقِدِ هَرگونِه اِحساس‌‌‍🖤️‌آدما میشَن همونی که فکرِشو نمیکردی🖤نمیکِشَم‌ مِنَتِ‌ بودَن‌ کَسیو🖤‌شد شد نشد میریم زیر خاک، بی‌خیال آرزوها!️🖤مَن‌ بیخیال‌ِ خیلی‌ چیز‌اشُدَم‌ مِثل‌ِ اِحساساتَم🖤نبودن بضیا چقد خوبه کاش بیشتر نباشن🖤ولی هیچوقت هیچکس نفهمید🖤 حال من خوب نبود🖤ان‍‌ت‍‌خاب م‍‌ن ت‍‌ن‍‌های‍‌ی ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ول‍‌ی خ‍‌ب ادما خ‍‌ی‍‌لی م‍‌ز‌خ‍‌رف‍‌ن🖤یادم دادی نکنم به امثالت اعتماد🖤از‌ هر‌ آجری‌ نمیشه‌ دیوار‌ ساخت ،اینو‌ وقتی‌ تکیه‌ بدی‌ میفهمی🖤از خودم معذرت میخوام بابت ارزش دادن به کسایی که هیچی نبود🖤کآرما میگه: هرچه با هرکه کنی بر تو همان می‌گذرد🖤دل نهادم به صبوری، که جز این چاره ندارم🖤مُشتاقِ شَبی کِه نَداشتِه بآشَد فَردآیی🖤تقصیر خودمه؛ خیلی جدی گرفتم حرفارو، قول‌هارو، آدمارو، حتی دنیارو🖤میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم🖤️اَز‌ یِه‌ جایی بِه بَعد خُودِتی و خُودِت🖤روز هآی‌‌ جآلبی‌‌ نیست‌ امآ صبر میکنم؛🖤️و چه‌ شوق‌ هایی‌ که‌در من‌ خاموش‌ شد🖤هِزاران‌ چِشم‌ بِه‌ دُنبآل‌ یِک‌ خَطای‌ مَن🖤گاهی اوقات از همه چی خسته ای حتی خودت🖤بزرگ شدن رویای خوبی نبود🖤کاش روزی بِرِسه که مَرگَمو با چِشای خودت بِبینی🖤بعضی وقتا منتظر کسی میمونی که بدون تو داره بهترین روزای زندگیشو میگذرونه🖤میلرزه‌ دستام‌ از‌ فشار‌ عصبی🖤اینقَد بَدی دیدَم کِ مِهرَبونی زیآدی عَصَبیم میکُنِه🖤دلم تنگه واسه روزایی که نمیدونستم هرچی سنگه مال پای لنگه🖤توقع و لیاقتت باهم جور در نمیان🖤یه چیزی هست به اسم اعصاب، که من کلا از دست دادمش🖤وِݪي عزݛائيݪ وِاسَهَ مَن يهَ فِݛشَتهَ اي نجِاتهَ𓄼🖤یکم دقت کنی ، حقیقتو وسط شوخیا میفهمی🖤‌باختن مهم نیست،وقتی هدفت بردن باشه🖤روزگار‌مان  وصل به خدا باشد و ‌بس🖤سخته گذشتن از کسی که آخرین ذوقت بود🖤یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه🖤کاش همه چی تموم شه🖤بس میشه همه چی🖤

من برای مدرسه همیشه میوه های ساده می گذارم که بچه های دیگه هوس نکنند. مثلا سیب، نارنگي یا پرتقال پو ...

منم وقتی بچه بودم همیشه اینجوری میکردم

مثلا میوه هایی که بوی زیادی داشتن رو هیچوقت نمیبردم مدرسه که بچه های دیگه هوس نکنن 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

سیب

پرتقال

نارنگی

موز 

حتی انار و دون میکردم می‌بردم مدرسه

گوجه سبز 

کیوی پوست کنده شده

گلابی 

هلو و شلیل 

همه شو‌ میبردم

ولی توی پاییز بیشتر نارنگی 

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

اجیل، مثل بادام و پسته یا نخود کشمش

میوه هم سیب یا موز

بیسکویت یا کیک

ساندویج نون پنیر گردو

شیر پاکتی یا ابمیوه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.