2777
2789
عنوان

امام زاده‌رفتم‌نیتتون رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 279 پست
باید ازش کار بکشی،یعنی چی؟؟؟😂😂یعنی مثلا باتوجه به شرایطی که داری ازش سوالات فنی بپرس.حس میکنم همسن ...

چجوریییی ،ما اصلا صحبت نداشتیم ،می خوام به قول معروف عشوه بیام مخشو بزنم خودش پیشقدم شه⁦🤦🏻‍♀️⁩😂

بخاطر پسر مردم داریم به کجا میریم ،دیگه باید بساط اش راه بندازم فایده نداره 😩😃

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریییی ،ما اصلا صحبت نداشتیم ،می خوام به قول معروف عشوه بیام مخشو بزنم خودش پیشقدم شه⁦🤦🏻‍♀️⁩😂بخ ...

اوکی

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

یه تکنیک دیدم توی اینستا گرام ،میخوای برات بفرستم؟؟؟

اگر زحمتت نمیشه بفرست برام قشنگم 😍

تاپیکاتو دیدم ،انگار تو بیشتر از من پیگیر این چیزایی کلک ،ایه ای چیزی نداری این عاشقم شه 🥺😂😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

چجوریییی ،ما اصلا صحبت نداشتیم ،می خوام به قول معروف عشوه بیام مخشو بزنم خودش پیشقدم شه⁦🤦🏻‍♀️⁩😂بخ ...

ببین یه بار خونه بودنی زنگ ایفنشون رو بزن،بگو در رو برات باز کنه

اگر زحمتت نمیشه بفرست برام قشنگم 😍تاپیکاتو دیدم ،انگار تو بیشتر از من پیگیر این چیزایی کلک ،ایه ای ...

یه تاپیک دارم گفتم بااین نذد حاجت روا میشی اونو بخون،ازصفحه۲به بعد هم گذاشنم چندتا

اگر زحمتت نمیشه بفرست برام قشنگم 😍تاپیکاتو دیدم ،انگار تو بیشتر از من پیگیر این چیزایی کلک ،ایه ای ...

ببین هشق چیکارمیکنه با آدم🤣🤣🤣

ارتباط چشمی

لبخند

ازش بخواه یه کار کوچیک انجام بده برات

هردقیقه جلوی چشمش نباش

توی تاپیکم تگت کردم برای نذر

ارتباط چشمیلبخندازش بخواه یه کار کوچیک انجام بده براتهردقیقه جلوی چشمش نباش

مرسییییی

مثلا چه کار کوچیکی 

مرسیییییمثلا چه کار کوچیکی

من نمیدونم شرایط خانوادگی تو واون به چه شکل هست

ببین مثلا یه بار کلید بالا پشت بوم رو ازش بخواه(مثلا کلیدتون گم شده🤣🤣)

مهم ترینش آش نذری هست،یه زمانی ببر خونه شدن که خودش خونه باشه الکی بگو خودم پختم😂😂😂

ولی یه چیزی حسم میگه با یه دختری ارتباط داره

مرسیییییمثلا چه کار کوچیکی

یه روشی هست بهت میگم

قبل اینکه سوره ملک رو بخونی نیتت رو بگو،وقتی که سوره رو میخونی یه حسی توی درونت میگه که نیت تو شدنی هست یانه،مثلا یه حس خوشحال خوب توی درونت ایجادمیشه که نشون میده اره خواسته ت شدنیه

ولی اگه شدنی نباشه خواسته ت،حست بهت میگه

زهرا هستم تو رو خدا برای من دعا کن حاجتم بگیرم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍