2777
2789
عنوان

من فقط همین کابینت رو میخوام و اونم خیلی گرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 5443 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشپزخونه با این جنس کابینت را من دیدم  خیلی قشنگه ،ولی این آشپزخونه که شما گذاشتید طراحی صفره& ...

دقیفا منم طراحیش رو قبول ندارم حتما طراحی خوب میدم بکنن

توروخدا قشنگ بود؟

وای چه گرون ولی فکر کنم دوست ندارم‌ 

ان شاالله که به دلخواهت برسی اما اینو بدون مواظب جنس چوب باش که بهت نندازن یه وقت . چون من فقط کانتر رو می خوام عوض کنم خیلی گرونه فینگرجونیت .

موفق باشی

چوبی هیچوقت دلو نمیزنه اتفاقا سفید دلو میزنه

نئوکلاسیک رنگ سبز پاستیلی و تریکب با چوب طبیعی هم خیلی قشنگه. یک سبک روستیک خاصی میشه. احساس میکنم سلیقه شما به سبک های روستیک نزدیکه

نه عزیزم من جسارت نکردم

میدونم گلم ناراحت نشدم🥰

هر مدلی ک دوس داری اگه شده یه مدت صبر کنی پول دستت بیاد همونو بزنی بهتره بالاخره ادم واسه دل خودش باید زندگی کنه اگه از چیزی خوشت نیاد خودت اذیت میشی 🌹

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
نئوکلاسیک رنگ سبز پاستیلی و تریکب با چوب طبیعی هم خیلی قشنگه. یک سبک روستیک خاصی میشه. احساس میکنم س ...

اتفاقا کابینت کار خیلی رنگ سبز رو پیشنهاد میداد ولی من فقط چوبی دوس دارم نهایت یذره ترکیب با  مشکی

از یک جا پرسیدید؟

چند جا قیمت کنید ؛ حتما قسطی هم کار میکنن

برای منم چوبه ولی با این متفاوته کاملا کلاسیکه

چوبی هم همیشه مده و مثل بقیه گذرا نیست هم دیزاین کردنش راحت تره؛ اگر گلیم نارنجی یا کرم بندازی خیلی شیک میشه. با میز و صندلی لهستانی