2777
2789

چون تاپیکو قفل کردی نتوستم ج بدم حرصی شدم خدایی🤧

دختر خوب تو ک میخوای داستان سرایی کنی لااقل درست بهش فکر کن ک سوتی ندی ملتو سرکار نزاری..

میگی مامانم همیشه بابامو نفرین میکرد وبابامم همیشه جدا می‌خوابید و محبت نمیکرد ب مامانم...

خب این همه جدا میخوابید و از هم متنفر بودن و ماچ و بوس نمیکردن شما هف هشتا دخترو پسر رو لک لکا آوردن خونتون؟!

اگه از هم متنفر نبودن و پیش هم میخوابیدن ی استدیو تحویل میدادن احتمالا...

اُف بر خالی بندا🤧🤧

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

من‌نمیدونم داستان دقیقا چی بوده ولی بنظرم جدا خوابیدن و دوست نداشتن ربطی به تعداد فرزند نداره چون مادر بزرگ خودمم اینطور بود و از پدربزرگم بدش می اومد و به زور شوهرش دادن و محبتی بینشون نبود و جدا میخوابیدن ولی هفتا بچه دارن ! 

چون فرهنگ بعضی خانواده ها اینجوریه که باید بچه زیاد باشه 

ربطے نداره بالاخره مرده ومیل جنسیش نمیتونہ همیشہ تنها بخوابہ حالاگاهے جدابودن وقهر.. بعضے مردهاهم تمایلے بہ جلوگیرے ندارن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌نمیدونم داستان دقیقا چی بوده ولی بنظرم جدا خوابیدن و دوست نداشتن ربطی به تعداد فرزند نداره چون ما ...

اینم حرفیه 

شاید چون من ندیدم و نشنیدم برام عجیب بود و غیر قابل باور

..

ربطے نداره بالاخره مرده ومیل جنسیش نمیتونہ همیشہ تنها بخوابہ حالاگاهے جدابودن وقهر.. بعضے مردهاهم تم ...

پس نتیجه میگیریم ک من اشتباه کردم و همچین چیزی وجود داره 🤧

ماهه زیبا گویا تو‌درست گفتی و همه حرفات حقیقت محض بوده و جز حقیقت چیزی نگفتی..

اُفمو پس میگیرم

اُف بر من ک قضاوت اشتباه کردم🤧🤧