2777
2789
عنوان

کسی با بچه نوزاد اسباب کشی کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی کلا اسباب کشی چه با بچه چه بی بچه سخته 

فقط تنها کاری که می‌کنی تمام وسایل رو جمع کن و از اسنپ اسباب کشی رزرو کنید وای خیلی راحت تو دو ساعت تمام وسایل رو جابجا میکنن بی‌دردسر 

من که پارسال گرفتم ۶ تا کارگر فرستاد تو دو ساعت کلا تموم شد 

یعنی می‌خوام ارامشو اعصاب آدم سرجاشه 

سر ساعت مشخص میاد و سر ساعت هم جابجا می‌کنه

ایشالا که صاحب خونه بشید واقعا سخته

این یک ماهش هم نمیشه بگو چیکار کنم خیلی میترسم 

چیزی نیس انشالله کمک داشته باشی مامانت مادرشوهر یا خواهرت باشه اصلا نگران نباش یروزه میگذره میره

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
بله من پسرم ۴۰روزش بود اسباب کشی کردیم ..سزارین هم بودم ..دیگه یواش یواش جمع کردیم باکمک مادرم و خوا ...

خیلی دلم گرفته خیلی میترسم توروخدا بگو چیکار کنم من از الان که نمیتونم جمع کنم زایمانم طبیعیه معلوم نیست کی بشه 

من با بچه ۵ ماهه اسباب کشی داشتم . مشکلی نبود هم برای جمع کردن هم برای پهن کردن کارگر گرفتیم بچه رو ...

اخه این کمتر از یک ماهش میشه من خودمم فک نکنم اوضاعم درست باشه چیکار کنم

این یک ماهش هم نمیشه بگو چیکار کنم خیلی میترسم 

اتفاقا هرچی کوچیکتر باشه راحتتری

جعبه به تعداد زیاد اماده کن

کم کم جمع کن با شوهرت

وسایلم که می دی باربری ببره

خونه جدیدم یه اتاقو اماده کن که خودت و بچت راحت باشید

کم کم بقیشو می چینی

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

بنظرم الان تو بارداری بهتره تا با نوزاد و حال جسمانی بعدزایمان . منم ماه هشتم اساس کشی کردم.

اخه من الان فهمیدم الان هر آن ممکنه زایمانم بشه نمیتونم جمع کنم تازه هنوز خونه پیدا نکردیم اصلا 

خیلی سخته من تا خونه نخریدیم بچه دار نشدم 🙃🙃🙃

خبلی هم ربط نداره من صابخونه لودم که اسباب کشی کردم .مستاجرم خونه خرید و رفت بهش گفتیم یکماه زودتر یا یکماه دیرتر بلند شو ولی شرایطش جور نشد اجبارا وقتی بچم ده روزش بود اسباب کشی کردیم

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
وقتی پسرم ده روزش بود اسباب کشی کردم. از خونواده کمک گرفتم واسه حمل و جابجایی هم کارگر گرفتم خودم چی ...

توروخدااااا با بچه ده روزه؟ آخه من خیلی دست تنهام خودمم و شوهرم کسی کمکم نمی‌کنه واسه همین میگم میترسم