2777
2789
عنوان

کسی با بچه نوزاد اسباب کشی کرده؟

1272 بازدید | 67 پست

صاحبخونمون دیشب زنگ زده گفته میخواد بیاد بشینه همینجا منم ۳۹ هفته م شوهرم بهش گفته اوضاع اینطوریه تا ده مرداد وقت داده. حالم خیلی بده. توروخدا بگید کسی با نوزاد اسباب کشی کرده؟ چیکار کنم توروقران برام دعا کنین بگید چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهایی که نمیخوای اسباب کشی کنی. چندنفر بگو ازخانواده یا کارگر بیان کمک . نگران نباش 

اخه من تیر زایمان میکنم با بچه بیست روزه  و اوضاع خودم...کی‌جمع کنم کی پهن کنم کی تمیز کنم من خیلی دست تنهام

کارگر بگیر سختنی نداره دیگه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

اره مادر من

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بله من پسرم ۴۰روزش بود اسباب کشی کردیم ..سزارین هم بودم ..دیگه یواش یواش جمع کردیم باکمک مادرم و خواهرم ..فقط به چیزای سنگین دسدست نمیزدم خودشون کمک کردن باهام .. سختی داره دیگه وقتی ادم مجبوره چاره چیه

همه میخوان برن بهشت ولی هیچکس حاضر نیست بمیره🖤

وقتی پسرم ده روزش بود اسباب کشی کردم. از خونواده کمک گرفتم واسه حمل و جابجایی هم کارگر گرفتم خودم چیزی نفهمیدم دستشون درد نکنه خونواده ام چه خواهرام چه زنداداشم حسابی زحمت کشیدن و پا به پای همسرم کمک کردن.شما هم همین کار رو بکن

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers