2777
2789

آب و زردچوبه خوبه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اع خوب شد یادم انداختی خیلی وقته نشدم😐 پشمام یک هفته گذشته

مبارکه😂

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

همینطوری مخلوط کنم یا اب جوش بیاد

یه قاشق چایخوری بریز تو یه استکان هم بزن زود بخور

روشم آب بخور بدمزس

آویشن رو دم کن

دم نوش زردچوبه،یا دم نوش زعفران یا دم نوش پونه ،یا دم نوش چای کوهی همه عالی هستن

دارچین برای من جوابه ولی بعضی ها برعکس با دارچین جلوی خونریزی زیاد گرفته میشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

عزیزان وقتی رحم دچارسردی میشه پریودی های نامنظم ویا اینکه قطع پریودی صورت میگیره دراین صورت عارضه وها وبیماری های زیادی در انتظار رحم میشن.باید پاکسازی رحم انجام بدین.امضاموبخونین درخواست بدین تا بهتون کمک کنم ودرمان بشین.

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

وای چ سخت اویشنم من نمیخورم این چطور بخورن

چشام میبندم سر میکشم 😖