2777
2789

مدتیه قلبم درد میکنه دیشب رفتم نوار قلب گرفتم گفت باید بری متخصص قلب

حالا اگه کسی متخصص خوب قلب میشناسه معرفی کنه 

از قلب درد شبا نمیتونم بخوابم 😢😢😢😢😢

بابای مهربونم تا ابد دوست دارم 😔😔 هیچ وقت فراموشت نمیکنم 🖤🖤🖤

دکتری ک من میشناسم...خیلی سابقه داره واینکه خیلی با تجربست....شاید فوق تخصص نداشته باشه تو این زمینه ولی اگه چیزی باشه بهت میگه....دکتر عندلیب....چهارراه طالقانی نرسیده ب بهار 

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره معرفی کن  

اگه دکتر آقا میخوای دکتر عبدالحسین طباطبایی بیمارستان مهراد زنگ‌بزن شمارشو میده بهت...

اگه خانم‌میخای دکتر مریم حمیدزاد هر۲رو راحت میتونی با مترو بری

دکتر طباطبایی رو شمارشو منزل دارم اما این‌شماره بیمارستان هست  ۰۲۱۸۸۷۴۷۴۰۱  مطبش تو میرعماد

مطب دکتر حمیدزاد هم تو فرمانیه اندرزگو هست و بیمارستان پارس این شمارشه ۰۲۱۲۶۱۱۸۳۴۶

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
اگه دکتر آقا میخوای دکتر عبدالحسین طباطبایی بیمارستان مهراد زنگ‌بزن شمارشو میده بهت... اگه خانم‌میخ ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

بابای مهربونم تا ابد دوست دارم 😔😔 هیچ وقت فراموشت نمیکنم 🖤🖤🖤