2777
2789
عنوان

پيام دوستم به همسرم

353 بازدید | 26 پست

سلام 

قبل از هر چيز يه توضيح كوچولو بدم دوستم ازدواج كرده و مثل من دو تا بچه داره ، و خيلي خانوم خوبيه 

بهم پيام دادشماره يه آشنايي( آقا) داري منم گفت نه اگه لازم داري از داداشم بگيرم 

بهم گفت پس از همسرت بگيرم ؟ 

منم گفتم اگه شماره همسرمو داري بگير 

بعد گفت به همسرم گفتم از شوهرت بگيره حرفمو گوش نميده 

خودم بهش پيام دادم 

من از داداشم شماره رو گرفتم بهش دادم ( چون همسرم خوابيده بود) بعد بهم گفت پس به همسرت بگو كه برام فرستادي ديگه 

نميدونم چرا از كارش حس بدي گرفتم به نظرتون حق دارم يا زيادي حساسم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما کار فوری داشته 

اصلا چیز بدی ندیدم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

اول بگو شماره همسرتو چرا داره؟

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اول بگو شماره همسرتو چرا داره؟

از گوشي شوهرش انگار برداشته 

ولي خب چرا از همون اول از من نخواسته ؟ اول به همسرم پيام داده و اينكه اون آقا دوست خانوادگي شونه ميتونه از خواهرش بگيره 😐

از گوشي شوهرش انگار برداشته  ولي خب چرا از همون اول از من نخواسته ؟ اول به همسرم پيام داده و ا ...

منم بودم ناراحت میشدم برو پاکش کن پیامو از گوشی شوهرت شاید خواسته شمارش بیوفته رو گوشی اون

قبلی که شوهرت ببینه پاک کن واز قضیه هم چیزی نگو بهش

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منم بودم ناراحت میشدم برو پاکش کن پیامو از گوشی شوهرت شاید خواسته شمارش بیوفته رو گوشی اون قبلی که ...

من به همسرم چيزي نگفتم فقط گفتم دوستم پيام داده شماره ي فلاني رو ميخواد بعد همسرمم پيام شو خوند برام كه نوشته بود سلام داداش شماره ميخوام همسرمم براش فرستاد 

در صورتي كه ما دوستي مون طوري نيس با همسرامون راحت باشيم