2777
2789

چندبار تا حالا برام پیش اومده که مثبت میشه ولی باردار نیستم

مثبت واضح

نه هاله الکی

حالا الان دوباره زدم ، بعد از یه ربع هاله ضعیف داره، آدم توی بلاتکلیفی میمونه.

چه مارکی خوبه؟؟؟

بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار تو عمرم زدم مدیکور مثبت واقعی بود

منم یه بار مثبت واقعی ازش دیدم، 

ولی انگار مثبت کاذب هم زیاد داره 

برای من چندبار پیش اومده

بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم
من دوبار تا حالا زدم هر دوبارم درست بوده

مدیکور همون سه چهار دقیقه اول مهمه.

برای منم یکبار مثبت واقعی شد همون اول انداخت

یکم که بگذره همه شون اکثرا هاله میندازه.

مدیکور همون سه چهار دقیقه اول مهمه. برای منم یکبار مثبت واقعی شد همون اول انداخت یکم که بگذره همه ...

نهااایت تا هفت هشت دقیقه باید چکش کرد اونم هاله صورتی بندازه درسته ازاون ب بعد باید بندازیش دور

نهااایت تا هفت هشت دقیقه باید چکش کرد اونم هاله صورتی بندازه درسته ازاون ب بعد باید بندازیش دور

آره فکر کنم همینه

ولی مارک های دیگه فکرکنم اگه منفی باشه اصلا دیگه. هیچ هاله ای نمیندازه

آره فکر کنم همینه ولی مارک های دیگه فکرکنم اگه منفی باشه اصلا دیگه. هیچ هاله ای نمیندازه

نبابا من هاله مثبت قرمز طور بعد بیست دیگ از سه چهارتا روژان دیدم حامله نبودم

وندفو برام الکی هاله انداخت اونم همون اول 

ویتاساین

زیموها و...

بهترین تست برام مدیکور بود 

نبابا من هاله مثبت قرمز طور بعد بیست دیگ از سه چهارتا روژان دیدم حامله نبودم وندفو برام الکی هاله ا ...

جدی؟؟؟وای چه عجیب

بی بی چک ها دیگه بهشون اعتماد نیست

ممنون توضیح دادی 

من تا حالا مثبت کاذبم ندیدم 💔

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

من تا حالا مثبت کاذبم ندیدم 💔

بهتر 

خیلی اعصاب خورد کنه

بهتر  خیلی اعصاب خورد کنه

اخه خیلی وخته منتطرم به شادی و امبد نیاز دارم

هبچ جوره هیچ تغییری ندبدم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

ایشالا بزودی مثبت واقعی بشه برات عزیزم