2777
2789
عنوان

دوستم تو گوشی شوهرش چیزی دیده که نمیدونه چه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکارمیتونه بکنه الان شوهرش پاک نکرده دگه یادمیگیره پاک میکنه ومخفی کاری میکنه ادم چشم چرونه توقفسم ک ...

دقیقا

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

تو چیزی نگو که بدتر شه

بهش بگو‌دوستانه بهت میگم ، هر اتفاقی تو زندگیت افتاد برای درد و‌دل به کسی نگو  ، ففط از فرد مطمئن  و دلسوز که مشاوره بلد باشه کمک بگیر

برنامه پاسخگو هم هست بگو‌نصب کنه مشاوره هاش رایگانن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12439593/%d8%b4%d9%85%d8%a7-%d8%af%d8%b9%d9%88%d8%aa%db%8c%d9%86-%d8%a8%d9%87-%db%8c%d9%87-%d8%aa%d8%a7%db%8c%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d9%86%d8%b1%da%98%db%8c-%d9%85%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%88-%d9%85%d9%87%d8%b1%d8%a8%d9%88%d9%86%db%8c-%d8%b5%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d9%93%d9%86%d9%84%d8%a7%db%8c%d9%86?postId=317636381
سلام عزیزم  خوبین 😊  چندوقت پیش یکهو یادت افتادم برای سلامتیتون صلوات فرستادم

سلام 

ممنون عزیزم اتفاقا نیاز دارم به دعای شما

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
حالا حرفی هم بزنیم،  همه میگن مردها عفت پیشه کنند. بابا به خدا ذات مردها همینه، نمیتونن نگاه ...

بخدا قسم چند روز پیش شوهرم اومد تعریف کرد برام ،گفت سرصبح خانومه از ماشینش پیاده شد با لباس خواب ،باورم نشد گفتم خالی نبند ،جون من و‌نی نی مون رو قسم خورد،گفت به خداوندی خدا لباس خواب نازک همه چیش پیدا بود ،از رخت خواب انگار پاشده بود اومده بود مغازه ،اون همکارشون مجرده ،گفت رفته بود زل زده بود تکون نمی‌خورد رفتم دستشو کشیدم بردمش به بهونه اونور ...میگه پاهاش لخت شال رو شونش ،وایساده بود لباس زیرش دیده میشد ،گفتم نگاه نمی‌کردی میگه کور نیستم که ...زل نزدم ولی بقران افتضاح بود ....

من با حرفتون موافقم،چه زن چه مرد باید تا حدودی رعایت کنن ،جامعه پر از بیمار جنسی هست ،بعضیا عمدا میکنن برای جلب توجه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
الهی همونی بشه که میخواین ♥️

🌹❤️🤗همچنین

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
یادم باشه دیگه با شومیز نرم جاهای عمومی مثل فروشگاه و رستوران 😐چادر بزارم 

ربطی نداره 

ادمهای این شکلی زیر هزارلایه پوشش هم ک باشی 

کارشون رو انجام میدن 

ب چشم دیدم مزاحم زن چادری شدن

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

ربطی نداره  ادمهای این شکلی زیر هزارلایه پوشش هم ک باشی  کارشون رو انجام میدن  ب چ ...

از ادما تو خیابون هر کار بگی بر میاد 

اما کسی ب واسطه شغلش اینجوری سواستفاده گر باشه ترسناکه