2821
2789
عنوان

چطوری با هم کنم؟

603 بازدید | 10 پست

سلام، چطوری یهویی چندتا چندتا بعضی از مخاطبین لیست تلگراامم رو حذف کنم؟

الان ی سیم کارت قدیمی پدرمو داشتم، نزدیک 200 تا مخاطبم اون اومده تو تلگرام

همه قاطی شده؟

راهی برا حذف هست ؟ تک تک نه، همه رو میخوام باهم کنم

چون اونجوری واقعا زمان بره، من خیلی گشتم ولی هیچ گزینه ی mark all یا شبیهش نداره

ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه

لطف میکنید

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

همه با هم نميشه

‏طرز برخورد با ادم به درد نخور رو اقای کاظم بهمنی به زیباتربن شکل ممکن گفتند: ای درآمیخته با هرکسی از راه رسید،،،،،می توان از تو فقط دور شد و آه کشید

بِلَد نيسَم

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی الهه خانم گل

واقعا اگه جواب بده، خوشحالم کردین،   

فراموش نمیکنم...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...